«Εμφύλιος» στους οπαδούς του Πανιωνίου λόγω… ΠΑΟΚ!

Η παρουσία περίπου 300 οπαδών του «Δικεφάλου» στο χθεσινό ματς της Νέας Σμύρνης προκάλεσε… αναστάτωση στις τάξεις του οπαδικού κινήματος των «κυανέρυθρων».

«Εμφύλιος» στους οπαδούς του Πανιωνίου λόγω… ΠΑΟΚ!

Οι σχέσεις των φίλων του ΠΑΟΚ με τους «Πάνθηρες» του Πανιωνίου είναι γνωστές. Οπότε, σε πρώτη φάση δεν προκάλεσε εντύπωση το γεγονός πώς παρότι οι «κυανέρυθροι» είχαν ανακοινώσει ότι δεν θα βγάλει εισιτήρια για τους φιλοξενούμενους (σ.σ. κλειστή δηλαδή η Θύρα 1), τελικά βρέθηκαν περίπου 300 οπαδοί του «Δικεφάλου του βορρά».

Μόνο που μία μέρα μετά γίνεται ο… κακός χαμός στα social media των οπαδών του Πανιωνίου και δίνεται μία εντύπωση ότι πάει να προκληθεί «εμφύλιος» - αν δεν έχει προκληθεί ήδη - στις τάξεις του οπαδικού κινήματος των Νεοσμυρνιωτών.

Σύμφωνα με τα όσα κυκλοφορούν στις δημόσιες συζητήσεις των οπαδών του Πανιωνίου, οι «Πάνθηρες» έδωσαν εισιτήρια στους οπαδούς του ΠΑΟΚ, οι οποίοι μπήκαν στη «Θύρα 3».

Εκείνο που προκάλεσε την αντίδραση των φίλων του Πανιωνίου που κάθονταν στη διπλανή θύρα και όχι με τους «Πάνθηρες» ήταν ότι είδαν τους οπαδούς του «Δικεφάλου» να σπάνε μία πόρτα για να μεταφερθούν από τη μία θύρα στην άλλη και να κάθονται τελικά εκεί όπου βρίσκονταν οικογένειες.

Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά, αρκετοί γονείς πήραν τα παιδιά τους και έφυγαν από τις θέσεις τους, καθώς τρόμαξαν στη θέα των μαυροφορεμένων. Όλα αυτά, επαναλαμβάνουμε, είναι καταγγελίες οπαδών του Πανιωνίου που ξαφνιάστηκαν με την πρωτοβουλία των οργανωμένων να δώσουν εισιτήρια στους ΠΑΟΚτσήδες και να ακολουθήσουν στη συνέχεια όλα αυτά που σας περιγράφουμε παραπάνω.

Αν όντως ισχύουν όλα αυτά, αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η έκθεση της ΕΛ. ΑΣ. (ήταν απούσα από το συγκεκριμένο σημείο) και κατά πόσο έχουν καταγραφεί όλα αυτά τα γεγονότα με αποκορύφωμα τη σπασμένη πόρτα.