Τι τρέχει με Κασάμι και Ολυμπιακό

Λέτε να δούμε νέα επιστροφή στον Ολυμπιακό; Μετά τους Μιραλάς, Τοροσίδη και Αβραάμ, να δούμε και τον Κασάμι ξανά στο λιμάνι;

Τι τρέχει με Κασάμι και Ολυμπιακό

Για την ώρα δεν υπάρχει κάτι. Τουλάχιστον, δεν προκύπτει κάτι τέτοιο προς το παρόν και δεν ξέρουμε κιόλας αν θα προκύψει. Το ότι ο Ολυμπιακός ψάχνει ένα «8άρι» είναι γεγονός. Για να είμαστε ειλικρινείς, στο παρελθόν είχε ακουστεί έντονα το όνομα του Κασάμι περί επιστροφής του στον Πειραιά.

Συγκεκριμένα πριν από ενάμιση χρόνο, το καλοκαίρι του 2018. Τώρα το μόνο που προκύπτει από την Ελβετία είναι ότι ο Παϊτίμ θα επεδίωκε μία νέα συνεργασία με τους «ερυθρόλευκους». Δεν γνωρίζουμε πώς θα μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο, καθώς έφυγε κακήν κακώς από τον Ολυμπιακό και μάλιστα ως ελεύθερος στις 31 Αυγούστου του 2017.

Πολλά είχαν ακουστεί για τον χαρακτήρα του, αλλά η αλήθεια είναι ότι όταν αποφάσιζε να παίξει, ήταν… άλλο πράγμα στο χορτάρι. Ήταν ένας «οδοστρωτήρας». Στην παρούσα φάση λοιπόν τα δεδομένα έχουν ως εξής: ο Ολυμπιακός ψάχνει για χαφ, δεν έχει πέσει (τουλάχιστον με την πληροφόρηση που έχουμε) το όνομα του Κασάμι στο τραπέζι, αλλά ο Παϊτίμ θα έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να ξαναντυθεί στα ερυθρόλευκα.

Φέτος με τη Σιόν, που είναι 7η στο ελβετικό πρωτάθλημα, έχει 12 γκολ και 2 ασίστ σε 20 παιχνίδια. Αν μη τι άλλο πρόκειται για εξαιρετικά νούμερα, καθώς μιλάμε για χαφ και όχι για κάποιον επιθετικό.