Ο ΠΑΟΚ στο Διαιτητικό με ατού το Φενέρ-Μπεσίκτας και το όπλο του... Καρρά

Η πλευρά του ΠΑΟΚ επικαλέστηκε διάφορα επιχειρήματα στην ένσταση του στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, όπου συζητείται σήμερα η ποινή που του έχει επιβληθεί για τα επεισόδια στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ο ΠΑΟΚ στο Διαιτητικό με ατού το Φενέρ-Μπεσίκτας και το όπλο του... Καρρά

Ένα από τα επιχειρήματα που προέβαλε η πλευρά του ΠΑΟΚ ήταν το ό,τι έγινε στο ντέρμπι του τουρκικού πρωταθλήματος ανάμεσα στη Φενέρμπαχτσε και την Μπεσίκτας το οποίο διεκόπη στο 57΄και η απόφαση που πήρε η τουρκική Ομοσπονδία για επανάληψή του κεκλεισμένων των θυρών και από το σημείο της διακοπής (σημ: θα διεξαχθεί σήμερα δίχως να υπάρχει σκορ 0-0).

Ο ΠΑΟΚ ζήτησε να γίνει το ματς από το σημείο που διεκόπη (δηλαδή στο 90΄) υποστηρίζοντας ότι η ΑΕΚ έφυγε αναίτια από το γήπεδο. Και γι' αυτό το λόγο ζήτησε γι άλλη μια φορά την παρουσία και κατάθεση του διαιτητή Κομίνη.

Η πλευρά του ΠΑΟΚ έκανε αναφορά στη δήλωση του Δημήτρη Μελισσανίδη «για Μάου - Μάου» ενώ επιχειρηματολογώντας για το όπλο του Ιβάν Σαββίδη είπε ότι η ΑΕΚ δεν μπορεί να μιλάει για πρωτοφανές περιστατικό με όπλο, όταν σε τελικό του 1995, ο τότε πρόεδρος της ΑΕΚ Γιάννης Καρράς πήγε με όπλο στον διαιτητή Μπάκα. Μάλιστα προσκόμισε τη σχετική φωτογραφία στο δικαστήριο!