Χρήστος Ζαντέρογλου: «Άδικο να μην πάρει ο Ολυμπιακός εισιτήρια στο Βόλο, ενώ οι άλλοι πήραν»

Ο παλαίμαχος παίκτης του Ολυμπιακού και Βολιώτης Χρήστος Ζαντέρογλου μίλησε στο «ΦΩΣ» για το θέμα που έχει προκύψει με τα εισιτήρια των οπαδών του ερυθρόλευκων στο ματς με τον Βόλο.

Χρήστος Ζαντέρογλου: «Άδικο να μην πάρει ο Ολυμπιακός εισιτήρια στο Βόλο, ενώ οι άλλοι πήραν»

Συνέντευξη στον ΘΕΜΗ ΣΙΝΑΝΟΓΛΟΥ

Μου στέλνουν μηνύματα άνθρωποι από τον Βόλο στα social media, πραγματικά στεναχωρημένοι που δεν θα μπορέσουν να δουν τον Ολυμπιακό Πειραιώς από κοντά. Και μου λένε “περιμέναμε τόσα χρόνια να έρθει ο Ολυμπιακός Πειραιώς στην πόλη μας και μας το στερούνε”.

Υπάρχει μια αδικία πραγματικά, ο Μπέος είχε κάνει δηλώσεις πόσο καλό είναι για την πόλη στην οποία είναι δήμαρχος να έρχονται αντίπαλοι οπαδοί στην έδρα του Βόλου, ότι γεμίζει ζωή η πόλη, τα τσιπουράδικα, και όλα αυτά για να δικαιολογήσει το ότι στο ματς με τον ΠΑΟΚ πουλιόντουσαν εισιτήρια του Βόλος- ΠΑΟΚ στα εκδοτήρια της Τούμπας!

Και έλεγε τι ωραία που ήταν όταν ήρθαν και οι Αρειανοί και οι Παναθηναϊκοί και οι ΠΑΟΚτσήδες, αλλά στον Ολυμπιακό τώρα εισιτήρια δεν δίνει!

Και όχι μόνο δεν δίνει εισιτήρια, αλλά έχει πάρει μέτρα για να μην πάνε εισιτήρια σε χέρια Ολυμπιακών, αφού εισιτήρια θα δίνονται μόνο σε όσους έχουν κάρτα φιλάθλου της ομάδας του Βόλου και δεν θα δίνονται νέες κάρτες φιλάθλου μέχρι το ματς με τον Ολυμπιακό! Με επίσημη ανακοίνωση αυτά.

Και έχει και πολλούς δανεικούς παίκτες από τον ΠΑΟΚ ο Βόλος. Μαζεμένα τα γεγονότα.

Με πρόεδρο στην ομάδα του Βόλου τον Γιώργο Σπυριδόπουλο από την Βοστόνη ο οποίος είναι τρελός Ολυμπιακός (εδώ και πολλές δεκαετίες γνωστός, πριν “μπλέξει” με τον Βόλο) και τον είχα βγάλει συνέντευξη στο ΦΩΣ ως πρόεδρο του Βόλου και δήλωνε ύμνους για τον κόσμο του Ολυμπιακού, έλεγε ότι κανείς λαός δεν είναι σαν τους Ολυμπιακούς, πόσο χαιρόταν που θα πήγαινε στα επίσημα του Καραϊσκάκη και χίλια δυο υπέρ του Ολυμπιακού και του κόσμου του. Αλλά τι να κάνει και αυτός ο άνθρωπος, αφού δεν κάνει κουμάντο... Ήταν και στις ΗΠΑ χθες που τον αναζήτησα, το τηλέφωνο χτυπούσε με τον χαρακτηριστικό ήχο που έχει όταν κάποιος είναι εκτός Ε.Ε..

Ο Βόλος είναι μία περιοχή πολύ ποδοσφαιρόφιλη, το βλέπουμε και στο σάιτ όταν μπαίνουν θέματα που αφορούν την πόλη και το ποδόσφαιρο.

Και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού Βόλου έχουν τρομερά παράπονα από τον δήμαρχο Μπέο και τους έχω βγάλει κατά καιρούς, έχουν κάνει καταγγελίες για τη συμπεριφορά που έχει ο δήμος απέναντι στον ιστορικό και δημοφιλή Ολυμπιακό Βόλου. Και η Νίκη Βόλου έχει παράπονα.

Η πόλη είναι κόκκινη, μεγάλη πλειοψηφία ο κόσμος του Ολυμπιακού Πειραιώς εκεί, έχει πάρει και δύο πρωταθλήματα με μπαράζ ο Ολυμπιακός σε αυτήν την πόλη. Το ένα με τον Άρη και το άλλο με τον Παναθηναϊκό.

Είναι μια πόλη που έχει δώσει και μεγάλους παίκτες στον Ολυμπιακό! Ζαντέρογλου, Μποτίνος, Συνετόπουλος! Και άλλους παίκτες, αλλά αναφέρω τα τρία μεγάλα ονόματα ποδοσφαιριστών.

Ιδού τι μας είπε ο Χρήστος Ζαντέρογλου τώρα.

Η συνέντευξη δημοσιεύτηκε στο «ΦΩΣ» στις 18/12/2019

Πώς σας φαίνεται που δεν δίνει εισιτήρια ο Βόλος στον Ολυμπιακό Πειραιώς;

Με λυπεί, δεν μου αρέσει καθόλου αυτό το πράγμα. Θα έπρεπε να υπάρχουν ίσα μέτρα και ίσα σταθμά. Εφόσον πήραν εισιτήρια οι άλλοι οπαδοί ομάδων που πήγαν και έπαιξαν στο Βόλο, γιατί δεν δίνουν και στον Ολυμπιακό; Όπου πάει ο Ολυμπιακός τον αγαπάνε, φέρνει και έσοδα ο κόσμος του Ολυμπιακού. Δεν επιτρέπεται να γεμίζουν το γήπεδο του Βόλου οι ΠΑΟΚτσήδες, να πηγαίνουν οι Παναθηναϊκοί, οι Αρειανοί, αλλά να απαγορεύεται να δει την αγαπημένη του ομάδα ο κόσμος του Ολυμπιακού.

Από ποια περιοχή του Βόλου ήσασταν εσείς;

Από τη Νέα Ιωνία. Εκεί γεννήθηκα, εκεί μεγάλωσα, εκεί έπαιξα στη μεγάλη Νίκη τότε. Και ήρθα στον Ολυμπιακό, όπως από τον Βόλο ήρθαν στον Ολυμπιακό ο Μποτίνος και ο Συνετόπουλος. Ο Βόλος έβγαλε παίκτες, αγαπάνε με πάθος εκεί το ποδόσφαιρο.

Πώς τη βλέπετε την ομάδα του Ολυμπιακού;

Μου αρέσει. Θέλει όμως κάτι ακόμα.

Ενίσχυση πού;

Στο κέντρο. Χρειάζεται έναν οργανωτή. Ένα παλιό “δεκάρι” που λέγαμε.

Υπομονή μέχρι να γυρίσει ο Φορτούνης.

Μας έχει λείψει ένας τέτοιος παίκτης εκεί.