Τήρησαν την υπόσχεσή τους!

Μετά το 1-1 με τον Πανιώνιο οι παίκτες είχαν πει στον Μαρτίνς σε μία σειρά διαδοχικών τετ α τετ που είχε μαζί τους, ότι «αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας, θα αναλάβουμε και δράση». Το ‘παν και το ‘καναν λοιπόν...

Τήρησαν την υπόσχεσή τους!

Τελικά, όλα είναι θέμα μυαλού. Δεν μπορεί να εξηγηθεί διαφορετικά το διαφορετικό πρόσωπο που δείχνει ο Ολυμπιακός το τελευταίο 20ήμερο στο πρωτάθλημα. Δεν έχει να κάνει τόσο πολύ με το Champions League και την κόπωση που υπήρχε έως τις 20 Νοεμβρίου από τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. Είχε να κάνει με το καθαρό μυαλό.

Ο Μαρτίνς απάντησε ευθέως σε σχετικό ερώτημα. Δεν είναι μόνο η αποτελεσματικότητα που παρατηρείται με Παναιτωλικό, Αστέρα και ΑΕΛ, αλλά και ο μεγαλύτερος δυναμισμός που βγάζει πλέον η ομάδα.

Για να μην πολυλογούμε, το ματς με την Λάρισα δεν χωράει κριτική, όπως πολύ σωστά είπε ο Γρηγορίου. Χωράει όμως κριτική η συμπεριφορά των «ερυθρολεύκων». Κι αυτό έχει να κάνει με την υπόσχεση που είχαν δώσει οι παίκτες μετά το 1-1 με τον Πανιώνιο στον προπονητή τους.

Τις ημέρες που είχαν ακολουθήσει του στραβοπατήματος στη Ν. Σμύρνη, οι ποδοσφαιριστές επισκέφθηκαν ένας-ένας το γραφείο του Μαρτίνς. Εκεί μίλησαν σαν άντρες, κοιτάχτηκαν στα μάτια και είπαν πέντε πράγματα για το τι φταίει.

Οι παίκτες ανέλαβαν τις ευθύνες τους και ουσιαστικά αυτό που υποσχέθηκαν ήταν ότι «θα αναλάβουμε και δράση». Τα αποτελέσματα τα βλέπουμε το τελευταίο 20ήμερο. Θα έρθουν και άσχημες βραδιές, όμως, ας έρθουν εφόσον οι παίκτες έχουν καταθέσει την ψυχή τους.

Τον Ολυμπιακό που βλέπουμε το τελευταίο διάστημα, ακόμα και 1-0 να έληγε το ματς με την ΑΕΛ, δεν θα είχαμε να του προσάψουμε το παραμικρό. Φτάνει που θα βλέπαμε αυτόν τον δυναμισμό και τη γυαλάδα στο μάτι τους.

Τα υπόλοιπα μετά το παιχνίδι στον Βόλο. Εκεί είναι ξεκάθαρο ότι τα πράγματα θα είναι πολύ πιο δύσκολα και θα πρέπει οι «ερυθρόλευκοι» να επιστρατεύσουν και υπομονή γιατί αναμένεται να δεχτούν αρκετές κλοτσιές.