Ουγκράι: «Τώρα ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε στο γήπεδο»

Ο Ρόλαντ Ουγκράι ήταν αναμφίβολα ένα από τα πρόσωπα της 14ης αγωνιστικής. Ο Ούγγρος μεσοεπιθετικός του Ατρόμητου βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα στη νίκη επί της ΑΕΛ (1-2) ύστερα από περίπου έναν χρόνο (είχε να σκοράρει από τις 3/11/2018 στο 1-1 με τον ΠΑΟΚ) και δικαίωσε τον προπονητή του Σάββα Παντελίδη, ο οποίος με το… καλημέρα του έδειξε εμπιστοσύνη.

Ουγκράι: «Τώρα ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε στο γήπεδο»

Ο «Μαγυάρος» ήταν εξαιρετικός πέρσι με τη φανέλα του Ατρόμητου αλλά ο τραυματισμός του τον πήγε πίσω και οι Περιστεριώτες έχασαν έναν παίκτη που μπορεί με μία κίνησή του, μια έμπνευση να αλλάξει τη ροή ενός αγώνα. Ο Ουγκράι έχει επιστρέψει δυνατός και έτοιμος να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε πέρσι, μέχρι να έρθει ο τραυματισμός.

«Η αλήθεια είναι πως είχα μια δύσκολη περίοδο μετά τον περσινό τραυματισμό μου. Δεν ήταν εύκολο για εμένα. Έχασα αρκετά παιχνίδια και φυσικά έμεινα μακριά από το γκολ που είναι πολύ σημαντικό για έναν ποδοσφαιριστή που παίζει στην επίθεση και πρέπει να σκοράρει. Το γκολ στη Λάρισα ελπίζω να με βοηθήσει στη συνέχεια» είπε αρχικά στο «ΦΩΣ» ο Ρόλαντ Ουγκράι και στη συνέχεια στάθηκε στην ομάδα του λέγοντας «το πιο σημαντικό είναι βέβαια πως η ομάδα επέστρεψε στις νίκες. Πήραμε ένα σημαντικό αποτέλεσμα, σε μια δύσκολη έδρα. Ο Ατρόμητος είναι μεγάλη ομάδα και αυτό πρέπει όλοι μας να το καταλάβουμε. Η αλήθεια είναι πως δεν ξεκινήσαμε καλά στο πρωτάθλημα αλλά τώρα με τον νέο τεχνικό τα πράγματα είναι διαφορετικά.

Ο νέος προπονητής έχει μια διαφορετική φιλοσοφία. Οι παίκτες ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε στο γήπεδο. Τακτικά προσεγγίζουμε διαφορετικά τα παιχνίδια κι αυτό είναι σημαντικό. Απολαμβάνουμε την προπόνηση και τα παιχνίδια αλλά αυτό που έχει σημασία είναι πως γνωρίζουμε από τον τερματοφύλακα μέχρι και τον επιθετικό τι πρέπει να κάνουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

«Ο κόσμος και η διοίκηση αξίζουν περισσότερα»

Για τον σημερινό εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο τη Λαμία, ο Ρόλαντ Ουγκράι σημείωσε: «Στον Ατρόμητο σεβόμαστε όλες τις ομάδες. Παίζουμε όμως στην έδρα μας και μετά τη νίκη επί της Λάρισας μακριά από το σπίτι μας, είναι σημαντικό να πανηγυρίσουμε και μια νίκη μπροστά στο κοινό μας. Πρέπει να κερδίσουμε και νομίζω πως μπορούμε να νικήσουμε τη Λαμία που είναι μία πολύ καλή ομάδα. Ο κόσμος μας αξίζει περισσότερα και πρέπει να τους δώσουμε χαρές. Όχι μόνο ο κόσμος αλλά και η διοίκηση είναι δίπλα μας. Όλο το προσωπικό. Αξίζουν όλοι περισσότερα σε αυτή την ομάδα».

«Με πιστεύει ο κόουτς»

Για τις δικές του τελευταίες εμφανίσεις και τη συνέχεια, ο «Μαγυάρος» όπως ήταν λογικό στάθηκε περισσότερο στην υγεία. «Αυτό που θέλω είναι να μην έχω κάποιο άλλο τραυματισμό. Δεν μου αρέσει να κοιτάζω μπροστά. Βλέπω κάθε αγώνα ξεχωριστά. Να είμαι καλά και να μπορώ να βοηθάω την ομάδα. Είναι σημαντικό να έχω ρυθμό και παιχνίδια στα πόδια μου. Να με πιστεύει ο προπονητής και ο κ. Παντελίδης που δίνει αυτή την αίσθηση. Με πιστεύει και αυτό είναι κάτι που μου δίνει αυτοπεποίθηση».