Τι είπαν οι Τοροσίδης και Φορτούνης για την Άρσεναλ

Ανανεώθηκε η συνεργασία της ΠΑΕ Ολυμπιακός με τη στοιχηματική εταιρία που φιγουράρει στην ερυθρόλευκη  φανέλα. Ποιο το μήνυμα του Καρεμπέ.

Τι είπαν οι Τοροσίδης και Φορτούνης για την Άρσεναλ

Στο περιθώριο της επέκτασης της συνεργασίας του Ολυμπιακού με τη στοιχηματική εταιρία «Stoiximan» έως το 2022, οι Κώστας Φορτούνης και Βασίλης Τοροσίδης μίλησαν για τις διπλές αναμετρήσεις με την Άρσεναλ τον Φεβρουάριο. Στο πάνελ βρέθηκαν επίσης ο Κριστιάν Καρεμπέ, ο Νίκος Γαβαλάς και το μέλος του Δ.Σ. του χορηγού της ΠΑΕ, Ιωάννης Σπανουδάκης.

Ο Φορτούνης τόνισε για τους αγώνες με την Άρσεναλ: «Έχουμε δύο δύσκολους αγώνες με την Άρσεναλ. Θέλουμε μαζί με τη συνεργασία μας με τον χορηγό μας να προκριθούμε. Ίσως επειδή δεν είμαστε φαβορί ως ομάδα, να είναι καλύτερα τα πράγματα για εμάς. Έχουμε δείξει στο παρελθόν ότι όποτε ήμασταν φαβορί, στο τέλος αποκλειόμασταν. Τώρα παίζουμε με έναν πολύ δυνατό αντίπαλο. Το πρώτο ματς είναι στο γήπεδό μας και θα πρέπει στο Καραϊσκάκη να πάρουμε το προβάδισμα για να πάμε στον επαναληπτικό και να τα δώσουμε όλα για την πρόκριση».

Ερωτηθείς ο εκ των αρχηγών για το πότε θα γυρίσει στα γήπεδα απάντησε: «Περιμένω να φορέσω ξανά τη φανέλα. Το πότε θα είμαι έτοιμος δεν μπορώ να το πω αυτή τη στιγμή. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι πάω πάρα πολύ καλά και ελπίζω σε λίγο χρονικό διάστημα να είμαι έτοιμος και πάλι».

Από την πλευρά του ο Βασίλης Τοροσίδης δήλωσε: «Η αλήθεια είναι ότι μου είναι λίγο δύσκολο να μιλήσω για δύο παιχνίδια που θα διεξαχθούν σε δύο-δυόμισι μήνες από τώρα. Πραγματικά θα είναι δύο μεγάλα παιχνίδια, που ο Ολυμπιακός αν είναι ο Ολυμπιακός όπως ξέρουμε όλοι, θα έχει σοβαρές πιθανότητες απέναντι σε ένα πολύ μεγάλο κλαμπ για να προκριθεί. Αυτό που πρέπει να κοιτάξουμε ως ομάδα είναι ότι αύριο έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι με την ΑΕΛ και την Κυριακή ένα ακόμα δυσκολότερο. Να κλείσουμε με δύο νίκες. Η Άρσεναλ μπορεί να περιμένει».

Ρωτήθηκε και το αν έχει προλάβει να μιλήσει με τον Παπασταθόπουλο και ο «Τόρο» τόνισε: «Έχω μιλήσει με τον Σωκράτη, αυτό ήταν το πρώτο πράγμα που έκανα. Δεν θα ήθελα την Άρσεναλ στην κλήρωση. Μόνο για τον Σωκράτη θα την ήθελα. Βγήκε αληθινός ο Αβραάμ γιατί το πίστευε ότι θα πέφταμε με την Άρσεναλ. Περιμένουμε αυτά τα ματς για να τεθούμε αντιμέτωποι, να δούμε έναν καλό φίλο που για εμένα είναι κάτι παραπάνω από φίλος και για να απολαύσει ο κόσμος δύο μεγάλα παιχνίδια».

Ο Κριστιάν Καρεμπέ είπε: «Αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε είναι να ικανοποιούμε τον κόσμο και να γεμίζουμε το γήπεδο».