Οργανωμένοι Αστέρα για Ολυμπιακό: «Το ποτήρι ξεχείλισε»

Οι Tigers εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία διαμαρτύρονται για την έκταση που κατέλαβαν οι οπαδοί του Ολυμπιακού στο «Θ. Κολοκοτρώνης».

Οργανωμένοι Αστέρα για Ολυμπιακό: «Το ποτήρι ξεχείλισε»

Ο Αστέρας Τρίπολης γνώρισε βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό με 0-5 στο «Θ. Κολοκοτρώνης», με τους οργανωμένους οπαδούς των Αρκάδων να βγάζουν ανακοίνωση για την παρουσία του «ερυθρόλευκου» κόσμου στην Τρίπολη.

Συγκεκριμένα, οι Tigers έχουν παράπονα με τη διοίκηση, αφού σύμφωνα με τα λεγόμενά τους, το μισό γήπεδο δόθηκε σε οπαδούς του Ολυμπιακού.

Αξίζει βέβαια να σημειωθεί ότι κάθε χρόνο περίπου τόσα εισιτήρια δίνονται σε οπαδούς του Ολυμπιακού, όπως και στις υπόλοιπες μεγάλες ομάδες που ταξιδεύουν στην Τρίπολη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Tigers:

«ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΞΕΧΕΙΛΙΣΕ!»

Μετά την ντροπιαστική αγωνιστική ήττα και την αηδιαστική εικόνα στις κερκίδες ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΣΥΝΗΘΕΙΑ, μαζί με αυτά που είχαν προηγηθεί όλη την προηγούμενη εβδομάδα καθώς και σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς ήρθε η ώρα να μιλήσουμε ΕΜΕΙΣ με ονόματα και πράξεις.

Τα τελευταία χρόνια είμαστε στο ίδιο έργο θεατές! Βλέπουμε μια ομάδα συνεχώς να παραπαίει, να έχει χάσει την αίγλη της απέναντι σε φιλάθλους και αντιπάλους και να μην αλλάζει ΤΙΠΟΤΑ. Από το καλοκαίρι μας παρουσιάσατε ένα πρότζεκτ υποτίθεται ανάπτυξης και απογείωσης. Φέρατε μια καραβιά από ξένους παίκτες, προπονητές που τελικά είδαμε τι έργο άφησαν. Προπονητές δεν είμαστε ούτε θέλουμε να γίνουμε αλλά είναι οφθαλμοφανέσταστο ακόμα και στον πιο άσχετο ποιος έχει την ευθύνη για όλο αυτό το έκτρωμα που μας πλασάρετε κάθε χρόνο μαζί με τα παπαγαλάκια σας και τους όποιους υπαλλήλους σας.

Ο αποτυχημένος - πολυταξιδεμένος μανατζαραίος είναι ο πρώτος που αντί να απολογηθεί για τις συνεχόμενες λανθασμένες επιλογές το παίζει αφεντικό, συνεχίζει τις πελατειακές του σχέσεις και αναρωτιόμαστε ποιος τον κρατάει και δεν φεύγει. Τόσες αλλαγές χωρίς αποτέλεσμα και οι μόνοι που δεν αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους είναι αυτοί που έχουν φέρει την ομάδα σε αυτό το σημείο. Εκεί που πρωταγωνιστούσαμε και έτρεμαν όλοι το Κολοκοτρώνης έχουμε καταντήσει παιδική χαρά. Θα θέλαμε να ξέραμε τα κανονικά αφεντικά τι λένε για όλα αυτά και για αυτή την παρακμή.

Όσον αφορά τα χθεσινά...αποκλειστικά υπεύθυνοι είστε όλοι εκεί στη διοίκηση. Πρώτη φορά σε τέτοιο αγώνα πωλούνταν εισιτήρια ελεύθερα από την μπουτίκ της ομάδος με αποτέλεσμα να δώσετε το μισό γήπεδο στους φιλοξενούμενους, μέχρι καντίνες με κασκόλ τους είχαν στηθεί έξω από το γήπεδο και εσείς αδιαφορήσατε πλήρως για αυτή την εικόνα! Με τις πράξεις αυτές δείχνετε ότι δεν σέβεστε τον κόσμο της πόλης που στηρίζει τόσα χρόνια τον ΑΣΤΕΡΑ. Έτσι δημιουργείς οπαδούς; Έτσι μαζεύεις κόσμο; Έτσι γίνεσαι μεγάλη ομάδα; Αν θεωρείτε ότι αυτός είναι ο τρόπος τότε είστε το λιγότερο ΑΣΧΕΤΟΙ. Δυστυχώς φαίνεται ότι σας ενδιαφέρουν άλλα πράγματα παρά το να έχουμε μια αξιοπρεπή παρουσία, κόσμο και έδρα! Η καραμέλα που σκοπίμως φωνάζετε για την πόλη που δεν στηρίζει ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.

Όσον αφορά τους παίχτες...να αναλάβετε όλοι τις ευθύνες σας και να παίζετε σαν άντρες όχι σαν κότες όπως την Κυριακή. Όποιος δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος ας μην παίζει. Χρωστάτε μια συγγνώμη και στον κόσμο.

ΜΠΑΚΟ - ΚΑΥΜΕΝΑΚΗ...ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ επιτέλους δράση...Μην αφήνετε την ομάδα σε χέρια περαστικών. Δείτε τι έχει μαζευτεί εκεί μέσα και πως έχουν καταντήσει την ομάδα. Είναι κρίμα όλο αυτό που έχετε δημιουργήσει να το αφήσετε να διαλυθεί. Εσείς μας κάνατε εδώ και χρόνια να πιστέψουμε στον Αστέρα! Εσείς κάνατε μικρούς ΑΣΤΕΡΙΑΝΟΥΣ να ονειρεύονται για το ΑΣΤΕΡΙ. Εσείς ΜΟΝΟ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΜΑΣ μπορείτε να τον φτάσετε ψηλά και να γίνει πάλι Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ. Σταματήστε λοιπόν να τηρείτε σιγή ιχθύος, βγείτε μπροστά και διορθώστε τα όλα!

TIGERS CLUB EST. 2006 - ASTERAS TRIPOLIS ULTRAS