Επιστολή του Ολυμπιακού στο ΕΣΚΑΝ: «Να γίνει έλεγχος ντόπινγκ στον Βόλο»

Η πειραϊκή ΠΑΕ έστειλε επιστολή στο ΕΣΚΑΝ και ζητάει να ελεγχθούν τουλάχιστον οκτώ ποδοσφαιριστές της ομάδας της Μαγνησίας.

Επιστολή του Ολυμπιακού στο ΕΣΚΑΝ: «Να γίνει έλεγχος ντόπινγκ στον Βόλο»

Τον Βόλο ΝΠΣ αντιμετωπίζει την ερχόμενη Κυριακή ο Ολυμπιακό στο Πανθεσσαλικό. Η πειραϊκή ΠΑΕ έστειλε επιστολή στο ΕΣΚΑΝ μέσω της οποίας ζητάει να διενεργηθεί έλεγχος ντόπινγκ σε τουλάχιστον οκτώ ποδοσφαιριστές της ομάδας της Μαγνησίας.

Βόλος προς Ολυμπιακό: «Ντόπινγκ κοντρόλ και σε μέλη του Δ.Σ.»

Οι «ερυθρόλευκοι» όπως έλεγαν περιμένουν το ΕΣΚΑΝ να δείξει την ίδια ευαισθησία που είχε δείξει και πριν το ματς Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ όταν η ομάδα της Θεσσαλονίκης είχε κάνει ανάλογο αίτημα. Θυμίζουμε πως τότε παραμονές του αγώνα συνεργείο του ΕΣΚΑΝ πήγε αιφνιδιαστικά σε Ρέντη με Νέα Μεσημβρία και τέσσερις ποδοσφαιριστές από κάθε ομάδα υποβλήθηκαν σε έλεγχο ντόπινγκ.

Αναλυτικά η επιστολή του Ολυμπιακού αναφέρει:

Την προσεχή Κυριακή, 22.12.2019, (ώρα 17:15), διεξάγεται στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου και στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Superleague 1 ο αγώνας μεταξύ της ομάδας μας και της γηπεδούχου Π.Α.Ε. ΒΟΛΟΣ Ν.Π.Σ.

Ενόψει του συγκεκριμένου αγώνα και στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων που σας χορηγεί ο νόμος, σας καλούμε όπως πριν την διεξαγωγή της αναμέτρησης διενεργήσετε εκτεταμένο έλεγχο doping σε τουλάχιστον οχτώ (8) ποδοσφαιριστές της γηπεδούχου που πρόκειται να αγωνιστούν στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Σας γνωστοποιούμε ότι εφόσον υφίσταται οικονομική αδυναμία από πλευράς σας για την διενέργεια των συγκεκριμένων ελέγχων προτιθέμεθα να αναλάβουμε το κόστος της διεξαγωγής αυτών.

Τέλος, και σε περίπτωση άρνησής σας, επιφυλασσόμαστε για την άσκηση παντός νομίμου δικαιώματός μας.​