Ψάχνεται για αριστερό μπακ ο ΠΑΟΚ, τι γίνεται με Γιαννούλη

Έντονη φημολογία πως ο ΠΑΟΚ κινείται για την απόκτηση αριστερού μπακ και μάλιστα πιέζει για να βρει άμεσα παίκτη γι’ αυτή τη θέση. Τι «παίζει» με τον Γιαννούλη.

Ψάχνεται για αριστερό μπακ ο ΠΑΟΚ, τι γίνεται με Γιαννούλη

Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου πλησιάζει και οι ομάδες ετοιμάζονται να προχωρήσουν σε αλλαγές στα ρόστερ τους. Οι περισσότεροι σύλλογοι ήδη «ψάχνονται» να κάνουν κινήσεις και φυσικά έξω από το… κόλπο δεν μένουν ούτε οι ελληνικές ομάδες.

Έντονη είναι η φημολογία τις τελευταίες ημέρες πως ο ΠΑΟΚ σαρώνει την αγορά προκειμένου να βρει αριστερό μπακ. Στην μανατζερική πιάτσα, μάλιστα ακούγεται πως οι Θεσσαλονικείς προσφέρουν ένα εκατ. ευρώ προκειμένου να αποκτήσουν παίκτη για το αριστερό άκρο της άμυνας τους.

Ακόμη δεν έχουν διαρρεύσει ονόματα, αλλά η φημολογία θέλει τους ανθρώπους της ομάδας της Θεσσαλονίκης να έχουν δώσει εντολή σε διάφορους ατζέντηδες προκειμένου να τους προτείνουν παίκτες για το αριστερό τους άκρο. Το ποσό που προσφέρουν για αριστερό μπακ είναι αρκετά υψηλό και καταλαβαίνει κανείς πως «καίγονται» να πάρουν παίκτη σε αυτή τη θέση.

Γιατί, όμως, ο ΠΑΟΚ έχει βγει στη… γύρα για αριστερό μπακ; Αυτό που συζητιέται στα μανατζερικά γραφεία είναι πως οι Θεσσαλονικείς έχουν στο συρτάρι τους καλή πρόταση για τον Δημήτρη Γιαννούλη. Στον φετινό ΠΑΟΚ είναι ο καλύτερος του ποδοσφαιριστής και αν πιστέψουμε όσα λέγονται ο 24χρονος μπακ είναι πολύ πιθανό τον Ιανουάριο να αποτελέσει παρελθόν. Προφανώς και η διοίκηση έχει ικανοποιηθεί από την πρόταση που έχει φτάσει και σκοπεύει να πει το «ναι» στην παραχώρηση ενός από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας. Όλα αυτά βέβαια είναι φήμες που κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες.