Το μαύρο μάτι του Αβραάμ και πως ο Πασαλίδης πάει να τη γλιτώσει (pic)

Δείτε πως αποχώρησε από το γήπεδο της Τρίπολης ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, οι τραυματισμοί των Ποντένσε, Ομάρ, Ποντένσε και πως πάει για μία αγωνιστική ο Πασαλίδης.

Το μαύρο μάτι του Αβραάμ και πως ο Πασαλίδης πάει να τη γλιτώσει (pic)

Στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για περίεργη συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών της ομάδας της Αρκαδίας. Ο Πορτογάλος αναφερόταν φυσικά στον τρόπο που αντιμετώπισαν οι παίκτες του Ράσταβατς αυτούς του Ολυμπιακού.

Από την Τρίπολη έφυγαν με προβλήματα τραυματισμών οι Γκιγιέρμε, Ποντένσε και Ομάρ, ενώ και ο Αβραάμ το βράδυ της Κυριακής πήγε στο Metropolitan για εξετάσεις λόγω ενός χτυπήματος στο αριστερό του μάτι. Παρά το σκληρό παιχνίδι που επιστράτευσαν οι Αρκάδες ο Παπαπέτρου έβγαλε μόλις μία κίτρινη κάρτα στον Τασουλή και μία κόκκινη στον Πασαλίδη κι αυτή αφού είδε τη φάση στο VAR.

Πέρα απ’ όλα αυτά ο κ. Παπαπέτρου έγραψε στο φύλλο αγώνα για τη φάση του Πασαλίδη: «Στην προσπάθεια του να παίξει τη μπάλα χτύπησε με τις τάπες τον Γκιγιέρμε με υπερβολική δύναμη». Με αυτόν τον τρόπο ο Πασαλίδης οδεύει για τιμωρία μόλις μίας αγωνιστικής.

Δείτε πως αποχώρησε από το γήπεδο της Τρίπολης ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, ο οποίος πήγε εξετάσεις και βγήκαν καθαρές.