Ζαμπά σε Γκιγιέρμε: «Περαστικά αδερφέ» (pic)

Ο άσος του ΠΑΟΚ, Λέο Ζαμπά, ευχήθηκε περαστικά στο μέσο του Ολυμπιακού, Γκιγιέρμε Τόρες, για τον τραυματισμό του στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, δείχνοντας με αυτή του την κίνηση πως πάνω από όλους και όλα είναι η υγεία.

Ζαμπά σε Γκιγιέρμε: «Περαστικά αδερφέ» (pic)

Ο Γκιγιέρμε Τόρες δέχτηκε ένα πολύ σκληρό μαρκάρισμα από τον Τριαντάφυλλο Πασαλίδη και αποχώρησε από το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Αστέρα στην Τρίπολη υποβασταζόμενος, σφαδάζοντας από τους πόνους.

Ο άσος των «ερυθρόλευκων» υποβλήθηκε σε εξετάσεις και ευτυχώς τα νέα δεν ήταν τόσο άσχημα όσο θα περίμεναν πολλοί, για το μέγεθος της ζημιάς που έχει υποστεί.

Συγκεκριμένα ο Βραζιλιάνος άσος θα τεθεί νοκ άουτ για ένα μήνα από τους αγωνιστικούς χώρους με βαριά κάκωση αλλά βλέποντας το τάκλιν που του έγινε σίγουρα γλίτωσε τα χειρότερα.

Όλος ο φίλαθλος κόσμος λοιπόν έσπευσε να του ευχηθεί ταχύτατη ανάρρωση, και μέσα σε αυτούς και ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Λέο Ζαμπά, ο οποίος έγραψε σε ανάρτηση του Γκιγιέρμε στο instagram πριν μάθει για το μέγεθος της ζημιάς:

«Περαστικά αδερφέ».

Αν μη τι άλλο λοιπόν, η κίνηση του εξτρέμ του ΠΑΟΚ δείχνει ότι η υγεία είναι πάνω από ομάδες και αντιπαλότητες και για αυτό και είναι άξια προβολής.