Πασαλίδης: «Μακάρι να γυρνούσα το χρόνο πίσω, πάνω απ' όλα είναι η υγεία των αθλητών»

Τη μεταμέλεια του για ακόμα μια φορά έδειξε ο παίκτης του Αστέρα Τρίπολης Τριαντάφυλλος Πασαλίδης, για το πολύ σκληρό μαρκάρισμα στον άσο του Ολυμπιακού  Γκιγιέρμε, στο παιχνίδι της Κυριακής (15/12).

Πασαλίδης: «Μακάρι να γυρνούσα το χρόνο πίσω, πάνω απ' όλα είναι η υγεία των αθλητών»

Ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης μέσω δήλωσης του στον ΠΣΑΠ, ζήτησε και πάλι συγνώμη από τον άσο του Ολυμπιακού Γκιγιέρμε για το σχεδόν «δολοφονικό» μαρκάρισμα που του έκανε στον αγώνα της Κυριακής (15/12) του Αστέρα Τρίπολης με τους «ερυθρόλευκους».

Συγγνώμη του Πασαλίδη στον Γκιγιέρμε: «Εκτίμησα λάθος τη φάση»

Ο παίκτης των Αρκάδων δήλωσε πως μακάρι να μπορούσε να γυρίσει το χρόνο πίσω και πως πάνω απ' όλους και απ' όλα είναι η υγεία των αθλητών.

Αναλυτικά η δήλωση του Πασαλίδη:

«Μέσω του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, όπου τόσο εγώ όσο και ο Γκιλιέρμε ντος Σάντος Τόρες είμαστε μέλη του, θα ήθελα μέσα από την καρδιά μου να του ζητήσω συγνώμη.

Να του ευχηθώ ταχεία ανάρρωση και σύντομη επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους. Γνωρίζω πως δεν είναι δικαιολογία ότι οι σφυγμοί ήταν υψηλοί, καθώς και μέσα από την μεγάλη πίεση ενός αγώνα ο αθλητής πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός και να υπάρχει πάντα η προτεραιότητα της συναδελφικότητας και της αλληλεγγύης. Μακάρι να μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω. Πάνω από τις νίκες είναι η υγεία όλων των αθλητών»