Όταν ο Πασαλίδης ήταν έτοιμος να παίξει στον Ολυμπιακό

Η πίκρα που έχει μέσα του ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός και η μεταγραφή του στους Πειραιώτες που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.

Όταν ο Πασαλίδης ήταν έτοιμος να παίξει στον Ολυμπιακό

Ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης κατάφερε να γίνει ο αρνητικός πρωταγωνιστής του αγώνα ανάμεσα σε Αστέρα Τρίπολης και Ολυμπιακό. Ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός λίγο έλειψε να προκαλέσει σοβαρή ζημιά στον Γκιγιέρμε, ο οποίος τη γλίτωσε εν τέλει με μία βαριά κάκωση και με απουσία ενός μήνα από τα γήπεδα.

Ένα μήνα έξω ο Γκιγιέρμε

Γυρίζοντας το χρόνο πίσω θυμηθήκαμε την ιστορία με τον Πασαλίδη να είναι έτοιμος να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα, αλλά τελικά αυτό δεν έγινε. Πριν δύο χρόνια τέτοια εποχή ο Ολυμπιακός τα είχε βρει με τον Αστέρα Τρίπολης για να πάρει «πακέτο» τον Πασαλίδη και τον Ιγκόρ Σίλβα.

Ο Βραζιλιάνος μπακ έπιασε λιμάνι τον Ιανουάριο του 2018, ενώ ο Έλληνας στόπερ ετοιμαζόταν να φορέσει τα ερυθρόλευκα το καλοκαίρι. Τελικά η μεταγραφή του δεν έγινε ποτέ ή πιο σωστά ακυρώθηκε.

Εγκληματικό τάκλιν Πασαλίδη στον Γκιγιέρμε, που έφυγε με φορείο (vid) !

Η ευκαιρία να περάσει την πύλη του Ρέντη χάθηκε. Έχει κάνει κι άλλα δυνατά ματς με αντίπαλο τον Ολυμπιακό από τότε που δεν φόρεσε την ερυθρόλευκη. Μπορεί το γεγονός πως ακυρώθηκε η μεταγραφή του στην ομάδα του Πειραιά να του έχει αφήσει μία πίκρα. Δεν σημαίνει φυσικά πως αυτό έπαιξε ρόλο για να κάνει αυτό το μαρκάρισμα στον Γκιγιέρμε, αλλά είναι ένα γεγονός που έχει σχέση με τα ματς κόντρα στον Ολυμπιακό.

Στο μυαλό του μπορεί πάντα να υπάρχει ότι θέλει να δίνει το κάτι παραπάνω κόντρα στην ομάδα του Πειραιά για να αποδείξει κάποια πράγματα. Μαρκαρίσματα σκληρά γίνονται στο ποδόσφαιρο, αλλά αυτό της Κυριακής λίγο έλειψε να προκαλέσει ανεπανόρθωτη ζημιά στον Βραζιλιάνο χαφ του Ολυμπιακού.