Συγκινητικό μήνυμα του Γεωργάτου για τον Χένρικσεν

Ο Γρηγόρης Γεωργάτος στο πλευρό του Ρενέ Χένρικσεν που βιώνει πολύ δύσκολες στιγμές.

Συγκινητικό μήνυμα του Γεωργάτου για τον Χένρικσεν

Μπροστά στην υγεία όλα τα υπόλοιπα έρχονται σε δεύτερη μοίρα. Η αντιπαλότητα, τα διαφορετικά χρώματα και φιλοσοφίες γίνονται ίσιωμα γιατί αν δεν υπάρχει υγεία, δεν έχει νόημα και τίποτα απ’ όλα αυτά. Ο Ρενέ Χένρικσεν αγωνίστηκε για έξι χρόνια με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Ήταν μία μορφή που πέρασε από τα ελληνικά γήπεδα και δεν θα ξεχαστεί. Ηγετική φυσιογνωμία και χωρίς να δώσει το παραμικρό δικαίωμα. Ο Δανός όπως αποκάλυψε ο ίδιος στα Μέσα της πατρίδας του πάσχει από μία σπάνια μορφή καρκίνου στον μυελό των οστών, η οποία δεν θεραπεύεται.

Η ιστορία του έχει συγκλονίσει όλο τον κόσμο. Άπαντες στη χώρα μας είναι στο πλευρό του και το ένα μήνυμα διαδέχεται το άλλο. Παλιοί συμπαίκτες και αντίπαλοι στέλνουν μηνύματα στήριξης στον Ρενέ Χένρικσεν που περνάει δύσκολες στιγμές.

Συγκινητικό μήνυμα στον παλαίμαχο Δανό έστειλε ο Γρηγόρης Γεωργάτος, ο οποίος έγραψε: «Ήσουν είσαι και θα είσαι ένας ηγέτης και σαν ηγέτης θα το περάσεις και αυτό!!! Μαζί σου και οι αντίπαλοι και συμπαίκτες σου!!!!!», ανέφερε το μήνυμα του Γρηγόρη Γεωργάτου. Είχαν βρεθεί αρκετές φορές αντίπαλοι στα γήπεδα οι δυο τους, αλλά υπήρχε εκτίμηση.