Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ 0-3: Του έβαλε δύσκολα για ένα ημίχρονο...(highlights)

Με γκολ των Πέλκα, Λημνιό και Άκπομ, ο ΠΑΟΚ πέρασε νικηφόρα με σκορ 3-0 από την έδρα του Παναιτωλικού και διατηρήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με τον Ολυμπιακό.

Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ 0-3: Του έβαλε δύσκολα για ένα ημίχρονο...(highlights)

Οι ποδοσφαιριστές του Άμπελ Φερέιρα δυσκολεύτηκαν μόνο στο πρώτο ημίχρονο απέναντι στην ομάδα του Αγρινίου, αφού στο δεύτερο μέρος με την είσοδο του Άκπομ η ομάδα απέκτησε επιθετική πνοή και έφτασε άνετα στη νίκη.

Ο Πέλκας με σουτ άνοιξε το σκορ στο 7ο λεπτό, όμως ο Παναιτωλικός από εκεί και πέρα ήταν απόλυτος πρωταγωνιστής στο πρώτο μέρος. Οι γηπεδούχοι έλεγξαν το παιχνίδι όμως δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν φάσεις και να φανούν απειλητικοί.

Στην επανάληψη ο Φερέιρα έκανε διπλή αλλαγή και δικαιώθηκε. Ο Άκπομ που μπήκε στο 62' «σέρβιρε» το 2-0 στο Λημνιό στο 64ο λεπτό, ενώ πέντε λεπτά αργότερα διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

* Στο 22' αποχώρησε τραυματίας ο Λουσέρο. Ο παίκτης του Χάβου είχε μια άτσαλη σύγκρουση σε διεκδίκηση με τον Λημνιό κατά την οποία έπαθε κάταγμα στο χέρι. Άμεσα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Οι συνθέσεις:

Παναιτωλικός: Κνετ, Σανιά, Μαρσιάλ, Γιοβάνοβιτς, Λουσέρο (25’ λ.τρ. Λιάβας), Ταχάρ, Σίενστεντ (59’ Τσιγγάρας) , Αριγίμπι, Φυτόπουλος (46’ Μπαϊροβιτς), Μιμίτο, Ντίας

ΠΑΟΚ: Ζίφκοβιτς, Μάτος (79’ Βαρέλα), Ίνγκασον, Κρέσπο, Γιαννούλης, Μαουρίτσιο, Μίσιτς, Λημνιός, Βιεϊρίνια, Πέλκας (62΄Ελ Καντουρί), Σφιντέρσκι (61’ Άκπομ)

Η μικρογραφία του αγώνα:

Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ 0-3

Παναιτωλικός (4-2-3-1): Κνετ 8- Σανιά 6, Μαρσιάλ 6, Γιοβάνοβιτς, Λουσέρο 7 (25’ Λιάβας) - Ταχάρ, Σίενστεντ 5 (59’ Τσιγγάρας)- Αριγίμπι 8, Φυτόπουλος 5, (46’ Μπαΐροβιτς), Μιμίτο 6 – Ντίας 7

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Μάκης Χάβος 5

ΠΑΓΚΟΣ: Γιαννακόπουλος, Παράς, Ντάλσιο, Ντουάρτε

ΠΑΟΚ (4-3-2-1): Ζίφκοβιτς 7, Μάτος 6, Ίνγκασον 6, Κρέσπο 7, Γιαννούλης 5- Μαουρίτσιο 6, Μίσιτς 6, Λημνιός 7- Βιεϊρίνια 5, Πέλκας 8(61’ Ελ Καντουρί), Σφιντέρσκι 5 (62’ Άκπομ)

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: ΑΜΠΕΛ ΦΕΡΕΪΡΑ 7

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τσαγκαράκης 7

ΒΟΗΘΟΙ: Σπυρόπουλος, Δημητριάδης