Αποθέωση για Μάρτινς στο ημίχρονο!

Η «παράσταση» που παρακολούθησαν οι φίλοι της ομάδας του Πειραιά στο πρώτο 45λεπτο είχε ως αποτέλεσμα την καθολική αποθέωση του Πορτογάλου τεχνικού από την ερυθρόλευκη εξέδρα.

Αποθέωση για Μάρτινς στο ημίχρονο!

ΤΡΙΠΟΛΗ, ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Πώς τα φέρνει η ζωή... Αντί ο Μαρτίνς να φεύγει χαρούμενος στην ανάπαυλα για τα αποδυτήρια μετά το 4-0 και την μπαλάρα που παίζει ο Ολυμπιακός σε ένα γήπεδο που παραδοσιακά δυσκολεύει την ομάδα του Πειραιά, αποχωρούσε με κάτω το κεφάλι. Ο λόγος προφανής: Το μυαλό του ήταν στον τραυματισμό του Γκιγιέρμε.

Ο Πορτογάλος τεχνικός με το τελευταίο σφύριγμα του Παπαπέτρου έφυγε κατευθείαν για τα αποδυτήρια. Περνώντας μπροστά από την εξέδρα των οπαδών του Ολυμπιακού, άκουσε το όνομά του ρυθμικά από την εξέδρα και εκείνος «έσκασε» ένα χαμόγελο, ευχαριστώντας τον κόσμο για τη στήριξή τους.

Δυστυχώς για εκείνον, όμως, δεν μπορούσε να χαρεί όσο θα ήθελε την πολύ σπουδαία παρουσία του Ολυμπιακού στην Αρκαδία. Άλλωστε, δεν έφυγε τραυματίας μόνο ο Γκιγιέρμε από το εγκληματικό τάκλιν του Πασαλίδη. Και ο Ποντένσε παραπονέθηκε για ενοχλήσεις και για αυτό το λόγο αντικαταστάθηκε πριν από τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.