Εγκληματικό τάκλιν Πασαλίδη στον Γκιγιέρμε, που έφυγε με φορείο (vid) !

Ιδανικό ξεκίνημα για τον Ολυμπιακό στην Τρίπολη (0-2 στο 9'), αλλά και παγωμάρα για τον Γκιγιέρμε!

Εγκληματικό τάκλιν  Πασαλίδη στον Γκιγιέρμε, που έφυγε με φορείο (vid) !

Ο Βραζιλιάνος άσος του Ολυμπιακού δέχθηκε σκληρό τάκλιν από τον Πασαλίδη του Αστέρα στο 16' και αποχώρησε με το φορείο, κρατώντας το κεφάλι του.

Ο διαιτητής Παπαπέτρου τιμώρησε αρχικά τον παίκτη του Αστέρα με κίτρινη κάρτα, αλλά συμβουλεύτηκε το VAR και άλλαξε την απόφασή του, αποβάλλοντας με απευθείας κόκκινη -ως όφειλε εξ αρχής- τον Πασαλίδη.

Γνώρισε την απόθεωση ο υποβασταζόμενος Γκιγιέρμε

Ο Γκιγιέρμε μεταφέρθηκε απευθείας στο ιατρείο του γηπέδου και αναμένεται με αγωνία η ιατρική γνωμάτευση.

«Κόκκινο πανί» ο Πασαλίδης

Το εγκληματικό τάκλιν του στόπερ του Αστέρα Τρίπολης στον Γκιγιέρμε προκάλεσε την αντίδραση των οπαδών του Ολυμπιακού.

Ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης τον Ιανουάριο του 2018 αναμενόταν να πιάσει... λιμάνι. Είχαν συμφωνήσει ο Ολυμπιακός με τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά κάτι προέκυψε την τελευταία στιγμή και οι «ερυθρόλευκοι» ακύρωσαν τη μεταγραφή.

Σχεδόν δύο χρόνια αργότερα ο στόπερ των Αρκάδων έγινε ο αρνητικός πρωταγωνιστής μίας υπέροχης βραδιάς για τους Πειραιώτες στο «Θ. Κολοκοτρώνης». Το εγκληματικό του τάκλιν πάνω στον Γκιγιέρμε που λίγο έλειψε να του... κόψει το ποδόσφαιρο γενικότερα, ξεσήκωσε την εξέδρα των φίλων του Ολυμπιακού. Ακόμα και οι φίλοι του Αστέρα απόρησαν με την ενέργεια του Πασαλίδη.

Όταν δέχτηκε – με τη βοήθεια του VAR – την κόκκινη κάρτα, ο στόπερ του Αστέρα απορούσε με την απόφαση του Παπαπέτρου. Κατευθυνόμενος πάντως προς τα αποδυτήρια, ο Πασαλίδης τα «άκουσε» για τα καλά από την ερυθρόλευκη εξέδρα και εξελίχθηκε σε «κόκκινο πανί». Ακόμα και όταν μπήκε μέσα στα αποδυτήρια, οι οπαδοί του Ολυμπιακού δεν σταμάτησαν να τραγουδούν εναντίον του!