Ο Χιμένεθ πήρε άριστα και σαν ψήστης

Ο Ισπανός τεχνικός τραπέζωσε παίκτες και συνεργάτες, αλλά δεν έχει απαντήσει ακόμα για το μέλλον του.

Ο Χιμένεθ πήρε άριστα και σαν ψήστης

Άπαντες έμειναν ικανοποιημένοι σήμερα (2/5) το μεσημέρι στα Σπάτα, από το μπάρμπεκιου που τους οργάνωσε ο Μανόλο Χιμένεθ. Και πώς να μην ήταν όταν απόλαυσαν μέχρι και ισπανικά κρέατα, για τα οποία είχε φροντίσει ο Ανδαλουσιανός τεχνικός να παραγγελθούν από την πατρίδα του, ειδικά για την περίσταση αυτή! Ακόμα και τα γλυκά που τους πρόσφερε στο τέλος του γεύματος, δικής του επιλογής ήταν, έχοντας μάλιστα και το σήμα της ΑΕΚ!

Την πρόσκληση στο μπάρμπεκιου αποδέχτηκε και ο Δημήτρης Μελισσανίδης που έβλεπε τον Μανόλο να ψήνει τα κρέατα και να περιποιείται τους καλεσμένους τους. Βέβαια, για τον επιχειρηματία το μέγα ζητούμενο αυτόν τον καιρό είναι να… ψηθεί ο ίδιος ο προπονητής και να υπογράψει το νέο συμβόλαιό του με την «Ένωση». Κάτι που ακόμα όμως δεν έχει συμβεί και η διαπραγμάτευση τραβάει.

Ο Μανόλο ήταν σήμερα πολύ κεφάτος. Κερνούσε, έπινε, έτρωγε, γέλαγε, φωτογραφιζόταν! Όλα σούπερ. Όταν βέβαια έφτασε η ώρα της ομιλίας του, πήρε το σοβαρό του ύφος και, παρουσίας Μελισσανίδη, είπε στους παίκτες του: «Ένα πράγμα θέλω από εσάς από εδώ και πέρα: Να προσπαθήσετε να κερδίσετε το Κύπελλο! Μία υπόσχεση θέλω από εσάς: Μπορεί να παίξουμε καλά, μπορεί να παίξουμε άσχημα, αλλά αυτό που θέλω είναι όλοι μαζί ενωμένοι να προσπαθήσετε να κερδίσετε το Κύπελλο. Να τα δώσουμε όλα! Για αυτό το λόγο η ΑΕΚ είναι διαφορετική ομάδα. Για όσους μιλούν εκτός γηπέδου για εμάς, εμείς θα μιλήσουμε εντός γηπέδου. Μπορεί να κερδίσουμε, μπορεί και να χάσουμε, αλλά για να μας κερδίσουν θα πρέπει να περάσουν πάνω από το πτώμα μας. Και αν χάσουμε θα πρέπει να μπούμε στα αποδυτήρια και από τη στεναχώρια μας να σερνόμαστε στο πάτωμα των αποδυτηρίων».

Ο Ισπανός δεν λησμόνησε να ευχαριστήσει και όλους τους υπαλλήλους της ΠΑΕ και τους συνεργάτες του, τους αφανείς ήρωες της φετινής επιτυχίας, όπως επισήμανε.

O Μελισσανίδης, από την πλευρά του, μίλησε με εκπροσώπους της «Original 21» ενόψει τελικού. «Θέλω η συμπεριφορά σας να είναι άψογη, όπως ήταν μέχρι σήμερα. Να μη γίνει το παραμικρό, να μη δώσουμε κανένα δικαίωμα, να προστατεύσετε την ΑΕΚ. Αυτός ο τελικός πρέπει να είναι διαφήμιση για το ελληνικό ποδόσφαιρο» τους είπε.