ΑΕΛ – Ατρόμητος 1-2: Μεγάλο διπλό οι Περιστεριώτες (highlights)

Ο Ατρόμητος κέρδισε με 2-1 την Λάρισα στο AEL FC ARENA και πλησίασε στον πόντο από την εξάδα. Τεράστιες ευκαιρίες η ΑΕΛ, εμετικά συνθήματα κατά του προέδρου της ΠΑΕ Αλέξη Κούγια.

ΑΕΛ – Ατρόμητος 1-2: Μεγάλο διπλό οι Περιστεριώτες (highlights)

Ο Ατρόμητος έπιασε στον ύπνο τη Λάρισα και έφυγε από τον κάμπο με ένα τεράστιο διπλό, που τον φέρνει μια… ανάσα από την εξάδα του βαθμολογικού πίνακα.

Οι Περιστεριώτες στο πρώτο 20λεπτο, δυο φορές πέρασαν τη σέντρα και κατάφεραν να σκοράρουν ισάριθμες και να βάλουν δύσκολα στους γηπεδούχους.

Η ΑΕΛ ήταν πολύ καλή στο πρώτο μέρος, πίεσε, είχε ευκαιρίες και κατάφερε λίγο πριν από το τέλος του α’ μέρους να μειώσει στο σκορ με τον Φατιόν (πέναλτι).

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν την υπεροχή αλλά δεν μπορούσαν με την ίδια ευκαιρία να πατήσουν την αντίπαλη περιοχή. Έτσι ο Ατρόμητος κατάφερε να κρατήσει τη νίκη με 2-1, σε έναν αγώνα όπου οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι αλλά δεν μπόρεσαν να κάνουν μία ακόμη ανατροπή.

Δεν γίνεται να μην κάνουμε αναφορά στα εμετικά συνθήματα μερίδας οπαδών της ΑΕΛ, κατά του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, Αλέξη Κούγια τη στιγμή που η ομάδα έδινε τα πάντα στο γήπεδο για να επιστρέψει και να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Σε VIDEO τα highlights της αναμέτρησης

Μικρογραφία

Λάρισα – Ατρόμητος 1-2

Γήπεδο: AEL FC ARENA

Σκόρερ: 43' Φατιόν – 5’ Ούμπιδες, 20’ Ουγκράι

Κίτρινες: Φατιόν, Καρανίκας, Μάντσον, Βέλλιος, Ρόσα, Ασούμπρε

Διαιτητής: Τάσος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)

Διαιτητής VAR: Ευαγγέλου (Αθηνών)

Συνθέσεις:

Λάρισα: Κρίστινσον - Καρανίκας, Μόρας, Μπράλιτς, Στάνκοβιτς – Κάτσε, Φατιόν (46’ Ντάουντα) – Μιλοσάβλιεβιτς (46’ Σεσέροβιτς), Ουάρντα, Ασούμπρε – Νούνιτς (70’ Μπούστος)

Ατρόμητος: Μέγιερι – Κιβρακίδης, Ρισβάνης, Γούτας, Κατράνης – Ούμπιδες, Μάντσον – Ανδρούτσος (76’ Μπαένα), Ουγκράι (53’ Ρόσα), Μανούσος – Βέλλιος (60’ Γιακουμάκης)