Η Super League γύρισε την πλάτη στον Ολυμπιακό, για το ματς της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ

Η διοργανώτρια αρχή δεν διευκολύνει τον μοναδικό εκπρόσωπο του ελληνικού ποδοσφαίρου στην Ευρώπη. Πότε ορίστηκε το ματς με τον ΠΑΟΚ.

Η Super League  γύρισε την πλάτη στον Ολυμπιακό, για το ματς της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ

Ο Ολυμπιακός είναι η μοναδική ομάδα που εκπροσωπεί το ελληνικό ποδόσφαιρο σε διοργανώσεις της UEFA. Οι Πειραιώτες μετά το 1-0 επί του Ερυθρού Αστέρα συνεχίζουν στη φάση των «32» του Europa League και τη Δευτέρα θα μάθουν ποιος θα είναι ο αντίπαλος τους.

Super League 1: Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα μέχρι την τελευταία αγωνιστική - Πότε γίνονται τα ντέρμπι

Την Παρασκευή το μεσημέρι η Super League όρισε τις ημερομηνίες και τις ώρες έναρξης των αγώνων έως το τέλος της κανονικής διάρκειας. Ενδιαφέρον υπήρχε αν αυτή τη φορά η διοργανώτρια θα παρείχε κάποια διευκόλυνση στη μοναδική ελληνική ομάδα που παίζει στην Ευρώπη.

Κάτι τέτοιο δεν έγινε και το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός ορίστηκε να διεξαχθεί στις 23 Φεβρουαρίου. Τι σημαίνει αυτό; Στις 20 Φεβρουαρίου ο Ολυμπιακός θα παίξει στο «Γ. Καραϊσκάκης» το πρώτο ματς της φάσης των «32» και στις 27 του ίδιου μήνα τη ρεβάνς εκτός έδρας. Ενδιάμεσα αυτών των αγώνων θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Super League: Αποχή στην 18η αγωνιστική αποφάσισαν οι διαιτητές

Η Super League δεν παρέχει καμία απολύτως διευκόλυνση στον μοναδικό εκπρόσωπο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Σε μία σεζόν που η χώρα μας έχει ανάγκη τους βαθμούς για την ειδική βαθμολογία της UEFA, αλλά ο Ολυμπιακός θα αναγκαστεί να πάει στην Τούμπα μεταξύ των αγώνων της φάσης των «32» του Europa League. Το επισημαίνουμε αυτό, διότι στις περισσότερες χώρες οι ομάδες που παίζουν στην Ευρώπη διευκολύνονται και πολλές φορές ακόμα και τα παιχνίδια στα πρωταθλήματα τους αναβάλλονται προκειμένου να αφοσιώνονται στις υποχρεώσεις εκτός συνόρων.