Δίδυμο Ζαρντίμ-Λεμονή

Συνύπαρξη του Πορτογάλου τεχνικού της Μονακό με τον πρώην Έλληνα προπονητή του Ολυμπιακού.

Δίδυμο Ζαρντίμ-Λεμονή

Σεμινάριο προπονητικής θα πραγματοποιηθεί στη Λευκάδα και σε αυτό θα δώσουν το παρών καταξιωμένοι τεχνικοί. Στο νησί Ιονίου αναμένεται να βρεθεί και ο τεχνικός της Μονακό, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ. Ο Πορτογάλος κόουτς θα βρεθεί στη Λευκάδα στις 22 Μαΐου και θα μιλήσει στο συγκεκριμένο σεμινάριο.

Διοργανωτής του σεμιναρίου είναι ο Οδυσσέας Νυδρίου που συνεργάζεται με τη Μονακό. Η γαλλική ομάδα προσφέρει τις υπηρεσίες της στην τοπική ομάδα και την κοινωνία της Λευκάδας και αυτό θα κάνει και φέτος.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα www.lefkadapress.gr ο Πορτογάλος τεχνικός που είναι γνωστός στο ελληνικό κοινό από το πέρασμα του από τον πάγκο του Ολυμπιακού θα μεταφέρει τη γνώση και την εμπειρία του στους προπονητές του νησιού, αλλά και των γύρω περιοχών.

Την ίδια μέρα το απόγευμα ο προπονητής της Μονακό θα προπονήσει τις ακαδημίες του Οδυσσέα Νυδρίου στο γήπεδο του χωριού. Στο πλευρό του θα έχει έναν άλλον τεχνικό με πέρασμα από τον Ολυμπιακό. Ο λόγος φυσικά για τον Τάκη Λεμονή, ο οποίος θα πάρει μέρος στο συγκεκριμένο σεμινάριο.

Να σημειώσουμε πως στο σεμινάριο που διοργανώνει ο Οδυσσέας Νυδρίου θα δώσουν το παρών οι Τραϊανός Δέλλας και Άκης Ζήκος, οι οποίοι επίσης θα μιλήσουν στους προπονητές της Λευκάδας. Θυμίζουμε πως πέρσι είχε επισκεφθεί το νησί ο σταρ της Μονακό, Ραδαμέλ Φαλκάο.