Ιντέγε: «Δεν φεύγω τον Ιανουάριο, ακόμα και αν ο Άρης πάρει επιθετικό»

Ο Μπράουν Ιντέγε έδωσε συνέντευξη στην Nova και μίλησε για πολλά θέματα.

Ιντέγε: «Δεν φεύγω τον Ιανουάριο, ακόμα και αν ο Άρης πάρει επιθετικό»

Συνέντευξη στην Nova παραχώρησε ο Μπράουν Ιντέγε και αναφέρθηκε σε διάφορα θέματα, ενώ στάθηκε κυρίως στην επιστροφή του στην δράση μετά από δυο αγωνιστικές.

Ο Ιντέγε συγκεκριμένα είπε:

Για τα συναισθήματά του όσο ήταν εκτός:

«Μου έλειψε η δράση.Αισθανόμουν πολύ λυπημένος. Το να είμαι έξω και να βλέπω την ομάδα να έχει δυσκολίες.Ήθελα να βοηθήσω. Αλλά ήταν απόφαση της Ομοσπονδίας και έπρεπε να την σεβαστώ.»

Για την αποβολή του στο ματς με την ΑΕΚ:

«Ήταν απίστευτο. Δεν δέχομαι αυτή την κόκκινη κάρτα. Δεν ήταν ηθελημένη ενέργεια. Δεν έβλεπα τον παίκτη και δεν ήθελα να τον χτυπήσω. Βλέπουμε και στο Champions League φάσεις που είναι απλά κίτρινη κάρτα σε παρόμοιες περιπτώσεις. Σε κάθε περίπτωση είναι κάτι που αφήνω πίσω και συγκεντρώνομαι στο να παίξω ξανά.»

Για το αν πείσμωσε:

«Πάντα είμαι πεινασμένος. Μπορώ να δώσω πάντα περισσότερα απ’ όσα δίνω. Έτσι πιστεύω. Θέλω να είμαι πάντα ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος. Ξέρω ότι είναι δύσκολο και δεν μπορώ να το πετυχαίνω πάντα αλλά αυτός είναι ο στόχος μου. Μ’ αρέσουν οι προκλήσεις. Να δουλέψω σκληρά για τον Άρη και θα δούμε που θα καταλήξει.»

Για τον Ντάνιελ Λάρσον:

«Είναι καλός παίκτης ο Λάρσον αλλά δεν είναι στράικερ. Υπάρχουν διαφορές μεταξύ μας. Είναι ακραίος όμως. Έπαιξε δύο ματς σκόραρε και αυτό είναι καλό. Είναι καλός παίκτης κι έκανε πολλά για την ομάδα. Μπορούμε να συναρπάξουμε. Υπάρχουν δουλειές που κάνει ένα επιθετικός που δεν μπορεί να τις κάνει, δεν θέλει κιόλας και το ξέρει και ο ίδιος. Το αφεντικό επέστρεψε και όλα θα μπούνε σε μια τάξη.»

Για την δουλειά του και τα γκολ:

«Η ομάδα έχει πρώτη, δεν έχει σημασία ποιος σκοράρει. Καλό είναι να σκοράρεις βέβαια. Αλλά πάντα όταν δεν μπορούσα να σκοράρω έδινα πάσα. Δεν πιέζω το γκολ, δεν έχω πρόβλημα απλά απολαμβάνω το ποδόσφαιρο. Όπου κι αν έπαιξε σκόραρα γκολ σε όλη μου την καριέρα. Έτσι και στον Άρη, τα γκολ θα έρθουν με δουλειά.»

Για τον πλουραλισμό στο σκοράρισμα του Άρη:

«Είμαι χαρούμενος που όλοι στην ομάδα μπορούν αν σκοράρουν. Έτσι δεν υπάρχει πίεση για τον επιθετικό που όλοι περιμένουν από αυτόν να σκοράρει. Έτσι κάποιες φορές που δεν έρχεται το γκολ μπορώ πάντα να πασάρω στους συμπαίκτες. Και στα ματς που έλειψα υπήρξαν παίκτες που σκόραραν και αυτό είναι θετικό.»

Για την αναμέτρηση κόντρα στον ΟΦΗ:

«Πάμε για πόλεμο κόντρα στον ΟΦΗ και πρέπει να επιβιώσουμε. Θέλουμε τη νίκη για ν’ ανεβούμε στην βαθμολογία και έχουμε τις ευκαιρίες, όπως και τις είχαμε. Είναι μια ακόμη και θέλουμε να πάρουμε τη νίκη. Δεν νικάμε αυτή την περίοδο, αλλά με μια νίκη όλα μπορούν ν’ αλλάξουν. Δεν νικάμε αλλά δεν χάνουμε.

Αν νικήσεις όμως δύο ματς μπορείς ν’ ανέβεις βαθμολογικά. Είναι ατυχής συγκυρία η θέση μας, μπορούσαμε περισσότερες νίκες. Είμαστε όλοι κοντά και όλα αλλάζουν σε δύο ματς.»

Για πιθανή μεταγραφή του:

«Μπορείς να δεις την καρδιά μου στο πρόσωπο μου. Είμαι ειλικρινής. Ήρθα στον Άρη για να παίξω ποδόσφαιρο και θα μείνω. Δεν θέλω να έρχομαι και να φεύγω. Πριν φύγω θέλω πάντα ν’ αφήνω κάτι πίσω.

Δεν κοιτάω να φύγω τον Ιανουάριο όσο χρήματα κι αν έρθουν. Ακόμη κι αν ο Άρης πάρει παίκτη στη θέση μου. Έχω πει στον ατζέντη μου ότι δεν θέλω να φύγω ακόμη κι αν υπάρξει πρόταση. Να κάνουμε τη δουλειά μας και στο τέλος της χρονιάς θα δούμε τι θα έχουμε καταφέρει».