Ο Εσιέν στα χνάρια του Βέμερ: Προς νέο -3 ο Παναθηναϊκός

Οι υποθέσεις με τις οφειλές του Παναθηναϊκού προς τους Μίκαελ Εσιέν και Μλάντεν Πέτριτς συζητήθηκαν στο Διαιτητικό Δικαστήριο και αναμένονται οι αποφάσεις.

Ο Εσιέν στα χνάρια του Βέμερ: Προς  νέο -3 ο Παναθηναϊκός

Στον Εσιέν οφείλονται οι δόσεις Μαρτίου και Απριλίου καθώς και ένα μέρος από τη δόση του Φεβρουαρίου, συνολικά ένα ποσό που αγγίζει τις 100.000 ευρώ. Αναμένεται η απόφαση αλλά σε αυτές τις περιπτώσεις προβλέπεται αφαίρεση τριών βαθμών.

Συζητήθηκε επίσης στο Διαιτητικό Δικαστήριο και η έφεση του Παναθηναϊκού κατά του Μλάντεν Πέτριτς ο οποίος δικαιώθηκε πρωτόδικα για την οφειλή των 162.000 ευρώ που αφορά στην εφορία.

Στο μεταξύ, παρά τις διαρροές από την πλευρά της ΠΑΕ ότι θα πληρωθεί ο ποδοσφαιριστής μέχρι την Πέμπτη, καμία εξέλιξη δεν υπάρχει στο θέμα. Ούτε οι ποδοσφαιριστές είδαν το χρώμα του χρήματος όπως τους είχε υποσχεθεί η διοίκηση.

Καθώς δεν μπήκαν χρήματα στους λογαριασμούς τους στην τράπεζα οι αρχηγοί της ομάδας επικοινώνησαν μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης με τον Βασίλη Κωνσταντίνου ο οποίος ήταν γι άλλη μια φορά καθησυχαστικός, λέγοντας ότι θα μπουν από ώρα σε ώρα...