Από κοινού βραβείο Fair Play σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ (vid)

Με το βραβείο Fair Play τιμήθηκε η ΠΑΕ Ολυμπιακός και η ΠΑΕ ΑΕΚ για την κίνηση τους να βραβεύσουν πριν το ματς τη Μυρτώ και την Τόνια.

Από κοινού βραβείο Fair Play σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ (vid)

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ προβλήθηκε στα μάτριξ του «Γ. Καραϊσκάκης» βίντεο αφιερωμένο στη Μυρτώ την Τόνια. Η πρωτοβουλία της διεύθυνσης επικοινωνίας της πειραϊκής ΠΑΕ και της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, είχε προκαλέσει ρίγη συγκίνησης στον κόσμο που είχε βρεθεί στο φαληρικό γήπεδο.

Ο κόσμος καταχειροκρότησε τις δύο κοπέλες, αλλά και την υπέροχη πρωτοβουλία που είναι μία όαση στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Οι δύο ομάδες είχαν συμφωνήσει, μάλιστα, προκειμένου οι ποδοσφαιριστές να εισέλθουν στο γήπεδο έχοντας μαζί τους τη Μυρτώ και την Τόνια.

Αυτή η κίνηση τιμήθηκε τη Δευτέρα από τον ΠΣΑΤ με τις δύο κοπέλες να παραλαμβάνουν το βραβείο Fair Play. Εκτός από τις δύο κοπέλες, όμως, τιμήθηκαν οι διευθυντές επικοινωνίας των δύο ΠΑΕ, Νίκος Γαβαλάς και Ανδρέας Δημάτος.

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Γαβαλάς είπε για τη βράβευση:

«Εξοχότατε Πρόεδρε της Δημοκρατίας, κυρίες και κύριοι, θέλω κι εγώ με τη σειρά μου να ευχαριστήσω τον Ανδρέα για το ουσιαστικό ενδιαφέρον που έδειξε προκειμένου να υλοποιηθεί κάτι πρωτόγνωρο για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Όταν έσβησαν οι προβολείς και η Μυρτώ αποχωρούσε από το Καραϊσκάκη, ήταν γεμάτη συναισθήματα. Χαρούμενη για όλα όσα έζησε στη διάρκεια του ντέρμπι.

Η έντονα συγκινησιακά φορτισμένη ατμόσφαιρα στις εξέδρες κατά την είσοδό της στον αγωνιστικό χώρο, αποκαλύπτει το μονοπάτι που ως Ολυμπιακός επιλέγουμε να ακολουθήσουμε στην ποδοσφαιρική καθημερινότητά μας. Όπως και o τρόπος με τον οποίο η Τόνια υποδέχθηκε τη Μυρτώ, παρακολουθώντας η μία δίπλά στην άλλη στο ντέρμπι.

Είναι χρέος μας απέναντι στις επόμενες γενιές, να βγάλουμε στην επιφάνεια όλα όσα μας ενώνουν».

Δείτε τη στιγμή της βράβευσης...

Θυμηθείτε τι είχε συμβεί στο «Γ. Καραϊσκάκης» πριν το ματς του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ…