ΑΕΚ: Έπεσαν οι υπογραφές για την υπογειοποίηση

Το μεσημέρι της Δευτέρας (9/12) έπεσαν οι τελικές υπογραφές για την υπογειοποίηση της «Αγιά Σοφιάς» για την ΑΕΚ.

ΑΕΚ: Έπεσαν οι υπογραφές για την υπογειοποίηση

Ιστορική μέρα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η Δευτέρα (9/12) για την ΑΕΚ και το γήπεδο της «Αγιά Σοφιάς» στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Συγκεκριμένα το μεσημέρι υπεγράφη στα γραφεία της Περιφέρειας Αττικής με την παρουσία του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ Δημήτρη Μελισσανίδη, η συμφωνία για την υπογειοποίηση του νέου γηπέδου της «Ένωσης» την οποία θα αναλάβει η «intrakat».

Αφού ξεπεράστηκε και αυτό το πρόβλημα για τη διοίκηση των «κιτρινόμαυρων» και τον Δημήτρη Μελισσανίδη λοιπόν, το έργο προχωράει προς την ολοκλήρωση του και η επιστροφή της ομάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια είναι όλο και πιο κοντά.

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ δήλωσε:

«Θέλω κι εγώ από τη μεριά μου να ευχαριστήσω για την προσπάθεια. Πρέπει όμως να πούμε ότι αυτή είναι η προτελευταία υπογραφή. Η βασική και ουσιαστική υπογραφή για να τελειώσει το γήπεδο μας είναι αυτή που θα κάνει η Περιφέρεια με τον Ερασιτέχνη. Αυτό μας επείγει.

Αυτό που υπογράφουμε σήμερα είναι ένα έργο του Δημοσίου. Η Περιφέρεια φτιάχνει έναν δρόμο που έχει σχέση βέβαια με το γήπεδο. Το ουσιαστικά για εμάς η υπογραφή Περιφέρειας-Ερασιτεχνικής. Εμείς έχουμε τελειώσει και περιμένουμε πλέον την Περιφέρεια για να μπει μέσα και να τελειώσει το γήπεδο μας».