Ο Ρόσα μιλά για Ολυμπιακό: «Φυσικά θα ήθελα»

Τι λέει ο 24χρονος Βραζιλιάνος χαφ για το ενδεχόμενο να ντυθεί στα ερυθρόλευκα.

Ο Ρόσα μιλά για Ολυμπιακό: «Φυσικά θα ήθελα»

Είναι ένας από τους παίκτες που παρακολουθεί εδώ και καιρό ο Ολυμπιακός. Αρέσει στους «ερυθρόλευκους» και δεν αποκλείεται μετά το τέλος του πρωταθλήματος να γίνει κίνηση από τους «ερυθρόλευκους» για την απόκτησή του.

Ο λόγος για τον Φάρλεϊ Βιέιρα Ρόσα, του οποίου το όνομα επανήλθε στο προσκήνιο τις τελευταίες ημέρες, κυρίως μετά τον αγώνα του Ολυμπιακού με αντίπαλο τον Παναιτωλικό.

Ο Ρόσα ρωτήθηκε για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και μιλώντας στην εφημερίδα SportDay δεν έκρυψε ότι επιθυμία και του ίδιου είναι να «μετακομίσει» στον Πειραιά. Το θετικό για την περίπτωση του Ρόσα είναι ότι ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς γνωρίζει τον 24χρονος Βραζιλιάνο χαφ από τη θητεία του στη Σπόρτινγκ. Επίσης, σημαντικό είναι ότι το καλοκαίρι μένει ελεύθερος καθώς λήγει το συμβόλαιό του με την ομάδα του Αγρινίου.

Αναλυτικά, όσα είπε ο Ρόσα για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και τη δική του πρόθεση:

«Φυσικά θα ήθελα να αγωνιστώ σε μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός. Περιμένω κι εγώ νέα. Περιμένω την άποψη του κ. Μαρτίνς για μένα. Με γνωρίζει από την Πορτογαλία, όταν ήμουν στη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, αλλά δεν μπορώ να είμαι σίγουρος για το τι θα γίνει».

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Σερβία, για την απόκτηση του Ρόσα ενδιαφέρεται και ο Ερυθρός Αστέρας καθώς τον παίκτη γνωρίζει ο πρώην προπονητής του Πανιωνίου, Βλάνταν Μιλόγεβιτς.