Κριτική παικτών: MVP ο «μπόμπερ» Ελ Αραμπί

ΑΓΡΙΝΙΟ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ. Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού μετά το διπλό στο Αγρίνιο επί του Παναιτωλικού με 3-0.

Κριτική παικτών: MVP ο «μπόμπερ» Ελ Αραμπί

ΣΑ: Μία φορά χρειάστηκε να επέμβει, στο 78’, και τα πήγε περίφημα. Ο Πορτογάλος γκολκίπερ στο σουτ του Αριγίμπι στάθηκε στο ύψος του. Στη φάση του δοκαριού του Αμερικανονιγηριανού άσου του Παναιτωλικού δεν μπορούσε να κάνει τίποτα, γιατί ο αντίπαλός του έπιασε σχεδόν το τέλειο σουτ.

ΕΛΑΜΠΝΤΕΛΑΟΥΙ: Δεν βρέθηκε σε τόσο καλή βραδιά ο Ομάρ, καθώς ταλαιπωρήθηκε ειδικά στο πρώτο 45λεπτο αρκετά από τον Αριγίμπι. Στην επανάληψη περιορίστηκε ο εξτρέμ του Παναιτωλικού, αλλά σίγουρα και ο ίδιος ο Νορβηγός θα περίμενε να έχει μία καλύτερη εικόνα.

ΣΕΜΕΔΟ: Δεν αντιμετώπισε την δύσκολη φάση και όσες φορές χρειάστηκε να φωνάξει «παρών», το έκανε και με το παραπάνω. Απλώς, δεν απέφυγε σε δύο περιπτώσεις το κλασικό λάθος που κάνει. Να κρατάει την μπάλα στα πόδια του περισσότερη ώρα απ’ όσο πρέπει. Δεν εξελίχθηκε σε λάθος και κατ’ επέκταση αντεπίθεση του Παναιτωλικού.

ΜΠΑ: Σταθερός ο Σενεγαλέζος, ο οποίος γύρισε στη δράση μετά από δυόμισι μήνες και τα πήγε μια χαρά. Πολύ καλός στις τοποθετήσεις του, αρκετές φάσεις στον «αέρα» τις καθάρισε και σίγουρα πήρε πολύ καλό βαθμό.

ΤΣΙΜΙΚΑΣ: Είχε την ασίστ στο τρίτο γκολ του Ολυμπιακού, ενώ σε γενικές γραμμές οι κούρσες του από τα αριστερά προκάλεσαν αρκετούς «πονοκεφάλους» στην άμυνα του Παναιτωλικού. Ανασταλτικά δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα.

ΓΚΙΓΙΕΡΜΕ: Αρκετά καλός ο Βραζιλιάνος. Σε σχέση με άλλα παιχνίδια το τελευταίο διάστημα, ο Γκιγιέρμε ήταν η ήρεμη δύναμη των Πειραιωτών στον άξονα και από μία εκπληκτική μπαλιά του ξεκίνησε η φάση του τρίτου γκολ.

ΚΑΜΑΡΑ: Ήταν απρόσεκτος ο Αφρικανός σε αρκετές περιπτώσεις. Στο ξεκίνημα έχασε κάποιες μονομαχίες, ενώ όταν ο Ολυμπιακός άρχισε να παίρνει μέτρα, δεν βοήθησε όσο θα ήθελε στο δημιουργικό κομμάτι. Παρότι οι «ερυθρόλευκοι» βρέθηκαν σε καλή βραδιά, δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο και για τον Καμαρά.

ΜΑΣΟΥΡΑΣ: Από τους κορυφαίους του ματς και ειδικά με την ενέργεια που έβγαλε στο πρώτο ημίχρονο. Δεν ήταν μόνο η σέντρα – λουκούμι στο κεφάλι του Ελ Αραμπί στο 0-2. Θύμισε τον παλιό καλό Μασούρα που ήταν πολύ ουσιαστικός και βοήθησε αρκετά την ομάδα του στο δημιουργικό κομμάτι. Και στο 0-1 είχε συμμετοχή…

ΠΟΝΤΕΝΣΕ: Έκανε το… δύσκολο, άνοιξε νωρίς το σκορ για τον Ολυμπιακό, απέβαλε το άγχος από τους συμπαίκτες του και μετά άφησε τον Ελ Αραμπί να «τελειώσει» τη δουλειά. Αρκετά καλή η παρουσία του.

ΣΟΥΝΤΑΝΙ: Είχε συμμετοχή στη φάση του 0-2, καθώς από τα πόδια του έφυγε «σφαίρα» ο Μασούρας στην αντεπίθεση και έδωσε έτοιμο γκολ στον Ελ Αραμπί. Είχε διάθεση ο Αλγερινός, αλλά του έλειψε για ακόμη μία φορά το εκτός έδρας γκολ, παρότι του παρουσιάστηκε η ευκαιρία στο τετ α τετ στο 36’.
ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ: Δεν πέτυχε μόνο δύο γκολ! Έδωσε και την ασίστ στον Ποντένσε για το 0-1. Έχει το ένστικτο του σκόρερ και αν βρεθεί σε καλή μέρα, τότε δύσκολα θα τον «φρενάρει» αμυντικός στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Μαροκινός φορ ήταν ο MVP του αγώνα.

ΡΑΝΤΖΕΛΟΒΙΤΣ: Μπήκε στο 56’ αντί του Ποντένσε και στο 61’ και στο 63’ θα μπορούσε είτε να χριστεί σκόρερ, είτε να του πιστωθεί μία ασίστ στον Ελ Αραμπί αντίστοιχα. Έδωσε φρεσκάδα στην επίθεση του Ολυμπιακού.

ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ: Μπήκε στο 64’ αντί του Ελ Αραμπί για να δοκιμάσει ο Μαρτίνς τον Σουντανί στην κορυφή της επίθεσης, αλλά και για να δώσει τις απαιτούμενες ανάσες στον Μαροκινό ενόψει Ερυθρού Αστέρα. Μπήκε σε ένα χρονικό σημείο που το παιχνίδι είχε κριθεί.

ΜΠΡΟΥΝΟ: Μπήκε στο 71’ αντί του Καμαρά. Φάνηκε η έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού, καθώς τον Αύγουστο αγωνίστηκε για τελευταία φορά. Το θέμα είναι ότι πήρε λεπτά στα πόδια του.

Τα highlights του Παναιτωλικός - Ολυμπιακός 0-3 (vid)

Παναιτωλικός – Ολυμπιακός 0-3: Περίπατος στο Αγρίνιο με «κίλερ» Ελ Αραμπί