Πάντοτε… εκνευρίζει τον Ολυμπιακό ο Χάβος

Ποιο το έξτρα κίνητρο των «ερυθρολεύκων» στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο (7/12, 20.00).

Πάντοτε… εκνευρίζει τον Ολυμπιακό ο Χάβος

Ο Ολυμπιακός ανταμώνει ξανά με τον Χάβο μετά από σχεδόν δέκα μήνες, όταν ο πολύπειρος Έλληνας τεχνικός με την Λαμία είχε πάρει μία ιστορική πρόκριση στο Καραϊσκάκη για το Κύπελλο με εκείνο το ανέλπιστο διπλό (0-1).

Σε ένα ματς που ο Ολυμπιακός είχε 28 τελικές και η Λαμία μόλις μία, αυτή του γκολ, ο Χάβος έδειξε για ακόμη μία φορά ότι είναι ένας προπονητής που ζορίζει τους «ερυθρόλευκους».

Από τότε που ήταν προπονητής στον ΠΑΟΚ δημιουργούσε «πονοκεφάλους» στους Πειραιώτες. Συγκεκριμένα από το 2010-11 όταν ο Ολυμπιακός με Βαλβέρδε στον πάγκο είχε αποκλειστεί από τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο, με 1-1 στο Καραϊσκάκη και ήττα 0-1 στην Τούμπα σε κεκλεισμένων των θυρών.

Ο Χάβος έχει ξανακάτσει στο παρελθόν στον πάγκο του Παναιτωλικού και είχε αποσπάσει δύο ισοπαλίες από τον Ολυμπιακό (με Μίτσελ προπονητή) τη σεζόν 2013-14 (0-0) και το 2014-15 (1-1). Επίσης, αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Ολυμπιακός έχει πάρει και νίκες με τα χίλια ζόρια απέναντι στα συγκροτήματα του Χάβου, όπως την Βέροια (2-1, εκτός), τον Παναιτωλικό (2-1, εντός) και τον Αστέρα Τρίπολης (2-1, εκτός). Είναι ένας προπονητής που ξέρει πώς βρίσκει τις περισσότερες φορές τον τρόπο για να… εκνευρίζει τους Πειραιώτες.

Κυρίως όμως όσοι έζησαν τον περσινό αποκλεισμό – σοκ από το Κύπελλο έχουν και ένα έξτρα κίνητρο για να κερδίσουν τον Μάκη Χάβο και να διατηρήσουν τον Παναιτωλικό στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.