ΠΑΟΚ - Ξάνθη 2-0: Ο «δικέφαλος» νίκησε τον... Αμπάντ στο 80'! (highlights)

Ο ΠΑΟΚ δυσκολεύθηκε σε τεράστιο βαθμό από την ταμπουρωμένη Ξάνθη, όμως έστω και στο φινάλε βρήκε τον τρόπο να παραβιάσει την εστία του συγκινητικού Ισπανού πορτιέρε Κάρλος Αμπάντ.

ΠΑΟΚ - Ξάνθη 2-0: Ο «δικέφαλος» νίκησε τον... Αμπάντ στο 80'! (highlights)

Σε ένα... τρελό ματς στην Τούμπα, η Ξάνθη έκανε ό,τι μπορούσε -και λίγο παραπάνω- για να μη φύγει ηττημένη από τη Θεσσαλονίκη, όμως ο ΠΑΟΚ έστω και δέκα λεπτά πριν από το φινάλε βρήκε τον τρόπο να νικήσει τον -ανίκητο μέχρι εκείνο το σημείο- Κάρλος Αμπάντ και να φτάσει σε μια άκρως αγχωτική νίκη με σκορ 2-0!

Tα highlights του ΠΑΟΚ - Ξάνθη 2-0

Να αναφέρουμε απλά ότι το παιχνίδι είχε τρία ακυρωθέντα γκολ του ΠΑΟΚ (!), δύο με τον Σφιντέρσκι (37', 51') μέσω VAR κι ένα με τον Άκπομ (76') που υποδείχθηκε οφσάιντ από τον επόπτη, ενώ και τα τρία τέρματα σωστά δεν μέτρησαν.

Οι γηπεδούχοι επίσης είχαν τέσσερα δοκάρια (!) με τους Πέλκα (17', 25'), Βιεϊρίνια (19') και Κρέσπο (77'), ενώ ο γκολκίπερ Αμπάντ ήταν συγκλονιστικός με σωρεία σωτήριων επεμβάσεων. Έστω κι έτσι, ο ΠΑΟΚ πήρε αυτό που ήθελε λυγίζοντας την Ξάνθη πολύ πιο δύσκολα απ' όσο θα περίμενε...

ΠΑΟΚ - Ξάνθη 2-0: Έτσι ο Μπίσεσβαρ λύγισε τον Αμπάντ στο 80΄ (vid)

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο: Τούμπας

ΠΑΟΚ - ΞΑΝΘΗ 2-0

Σκόρερ: 80' Μπίσεσβαρ, 88' Κρέσπο

Διαιτητής: Φωτιάς (Πέλλας)

Κίτρινες κάρτες: Σφιντέρσκι, Μαουρίτσιο - Καμαρά

Κόκκινες κάρτες: -

Συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Αμπέλ Φερέιρα): Ζίφκοβιτς, Μάτος (79' Ελ Καντουρί), Ίνγκασον, Κρέσπο, Γιαννούλης, Μαουρίτσιο, Μίσιτς, Λημνιός, Βιεϊρίνια (64' Μπίσεσβαρ), Πέλκας (64' Άκπομ), Σφιντέρσκι.

ΞΑΝΘΗ (Γιώργος Κόλτσης): Αμπάντ, Σόσα, Λισγάρας, Καρασαλίδης, Καμαρά, Ντε Λούκας (84' Μπαριέντος), Κοβάτσεβιτς, Τερκί (79' Εντουάρντο), Στάρτζεον, Τζουρίτσκοβιτς, Ρενέλα (84' Ντε Αμορίμ).