Το λάθος της Super League στην υπόθεση Βέμερ (pic)

Ο δικηγόρος του Γενς Βέμερ με επιστολή του προς την διοργανώτρια Αρχή ζητά να αλλάξει την ανακοίνωσή της ως προς την επιστροφή βαθμών στον Παναθηναϊκό

Το λάθος της Super League στην υπόθεση Βέμερ (pic)

Ο δικηγόρος του Βέμερ απέστειλε στην Σούπερ Λιγκ επιστολή με την οποία επισημαίνει λάθος στις προθεσμίες που έχει ανακοινώσει η Λίγκα και ζητάει τη διόρθωση τους όσον αφορά την τρίτη ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών στον Παναθηναϊκό.

Η ανακοίνωση της Σούπερ Λιγκ ανέφερε πως η προθεσμία των πέντε εργάσιμων ημερών «έτρεχε» από τον αγώνα κόντρα με τον Πανιώνιο ενώ το ορθό είναι μετά τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Θυμίζουμε τι ανακοίνωσε η Σούπερ Λιγκ:
«Ανακοινώνεται ότι σε εκτέλεση της υπ’ αριθμ. 35/03.04.2018 απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο. και σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο Άρθρο 24, παρ. 5 του Κανονισμού Ιδιότητας & Μετεγγραφών Ποδοσφαιριστών, αφού παρήλθε άπρακτη η εκ νέου προθεσμία των πέντε (5) εργασίμων ημερών από την ημέρα διεξαγωγής του “επόμενου” αγώνα της Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ («ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ», που διεξήχθη την Κυριακή 22 Απριλίου 2018) για την εξόφληση της επιδικασθείσης χρηματικής απαίτησης του αιτούντος ποδοσφαιριστή Jens Alexander Wemmer, από την Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ αφαιρούνται τρεις (3) ακόμα βαθμοί από τον οικείο βαθμολογικό πίνακα.

Σημειώνεται πως, σύμφωνα με τον ως άνω Κανονισμό, αν η Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ προβεί στην εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή εντός του προβλεπόμενου χρονικού διαστήματος (5 εργασίμων ημερών, ήτοι μέχρι και την επόμενη Δευτέρα 7/5/2018), οι εν λόγω τρεις (3) βαθμοί θα επιστραφούν στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ με νεότερη απόφαση της Super League».

Η επιστολή του δικηγόρου του Γερμανού ποδοσφαιριστή αναφέρει:

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας