Το BBQ του Χιμένεθ και τα απορριμματοφόρα του Δήμου

Στην ΑΕΚ αποφάσισαν πώς θα πανηγυρίσουν το Σάββατο, αλλά δεν βγάζουν από το μυαλό τους τον τελικό του Κυπέλλου. Την ίδια η Original αντέδρασε ξανά κατά του δήμου Νέας Φιλαδέλφειας.

Το BBQ του Χιμένεθ και τα απορριμματοφόρα του Δήμου

Λίγο από φιέστα, λίγο από ΠΑΟΚ, λίγο από «Αγιά Σοφιά», μεταγραφές και Χιμένεθ περιλαμβάνει τις τελευταίες ώρες η θεματολογία στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Λίγο απ’ όλα δηλαδή. Ας τα δούμε κάπως πιο αναλυτικά.

Καταρχήν, οι διοικούντες φαίνεται πως αποφάσισαν το πώς θα γιορταστεί η κατάκτηση του πρωταθλήματος το προσεχές Σάββατο. Αν λοιπόν δεν προκύψουν κάποια κακά μαντάτα από το Διαιτητικό Δικαστήριο και οι «κιτρινόμαυροι» κηρυχθούν έως την Παρασκευή οριστικά πρωταθλητές, τότε τα πράγματα ενόψει της επομένης θα έχουν ως εξής: Ολοκληρώνεται το ματς στη Ριζούπολη με τον Απόλλωνα Σμύρνης, γίνεται η απονομή και έπειτα παίκτες και προπονητές επιβιβάζονται (με τη συντροφιά του τροπαίου!) σε ειδικό ανοιχτό πούλμαν και παίρνουν τον δρόμο για τη Νέα Φιλαδέλφεια, προκειμένου να γνωρίσουν εκεί την αποθέωση από τα συγκεντρωμένα πλήθη. Θα κάνουν τον γύρο της πόλης με τελικό σταθμό το οικόπεδο της ΑΕΚ, εκεί όπου γίνονται οι εργασίες για το νέο γήπεδο.

Αυτά σε ό,τι αφορά τα πανηγύρια του τίτλου. Από εκεί και πέρα όμως, υπάρχει πάντα η αγωνία για τον τελικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ (12 Μαΐου). Ο Μανόλο Χιμένεθ δεν θέλει χαλαρότητα. Γι’ αυτό και την Τετάρτη (2/5) μετά από την προπόνηση θα κάνει... BBQ στους ποδοσφαιριστές του στα Σπάτα. Και μεταξύ των ψητών και των αναψυκτικών, θα τους εξηγήσει το πόσο σημαντικό είναι να διατηρήσουν τη συγκέντρωσή τους για δέκα ημέρες ακόμα.

Μέσα σε όλα αυτά έχουμε και την αντίδραση της «Original 21» κατά του δήμου της Νέας Φιλαδέλφειας, επειδή δεν μαζεύει τα απορριμματοφόρα του από το οικόπεδο της ΑΕΚ. «Σκουπίδια μες στα σπίτια μας κι η μπόχα τους μεγάλη, άδειασε μας τη γωνιά και παρ’ τα στην Εκάλη»... έγραφαν χαρακτηριστικά πανό που αναρτήθηκαν απέναντι από το δημαρχείο.

Τέλος έχουμε τα μεταγραφικά και την υπόθεση ανανέωσης του συμβολαίου του Μανόλο Χιμένεθ. Για τον τελευταίο επικρατεί σιγή ιχθύος καθώς πρόθεση είναι να ανακινηθεί το θέμα μετά τον τελικό του Κυπέλλου, προκειμένου να μην αποπροσανατολίζεται η ομάδα. Λογικό. Για τις προσθήκες, εκείνο που έχει διαρρεύσει αυτές τις μέρες είναι πως η ΑΕΚ δεν «καίγεται», τη δεδομένη στιγμή, για κεντρικό χαφ...