Τσιλιγγίρης: «Είμαστε καλύτερη ομάδα από τον Ατρόμητο, θα τον νικήσουμε σίγουρα!»

Απόλυτη βεβαιότητα για το διπλό του Άρη στο Περιστέρι εξέφρασε ο νεαρός τερματοφύλακας της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Τσιλιγγίρης: «Είμαστε καλύτερη ομάδα από τον Ατρόμητο, θα τον νικήσουμε σίγουρα!»

Μιλώντας στην κάμερα της Nova, ο Απόστολος Τσιλιγγίρης εξέφρασε απόλυτη βεβαιότητα για το διπλό του Άρη στην έδρα του Ατρόμητου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του νεαρού πορτιέρε για το κυριακάτικο (8/12) ματς στο Περιστέρι:

Για τον Ατρόμητο: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, όμως είμαστε καλά προετοιμασμένοι Πάμε μόνο για τη νίκη στην Αθήνα. Είμαστε βέβαιοι για τους 3 βαθμούς. Ο Ατρόμητος είναι μια ποιοτική και έμπειρη ομάδα, όμως είμαστε καλύτεροι και πιστεύω θα νικήσουμε. Βλέπω κάθε μέρα στις προπονήσεις πως όλοι θέλουμε τη νίκη, η οποία μπορεί να μας ανεβάσει στη βαθμολογία».

Για το ματς με τη Λαμία: «Δεν ήμασταν αποτελεσματικοί δυστυχώς. Δε βάλαμε γκολ και αυτό μετράει στο ποδόσφαιρο. Ελπίζω να αλλάξει αυτό τώρα. Όλοι θέλουν να παίξουν και να βάλουν γκολ για να πάμε καλά».

Για τις συμμετοχές του ως βασικός στον Άρη: «Είναι πολύ σημαντικό που πήρα αυτά τα παιχνίδια. Έχω ηρεμήσει πλέον και παίζω πιο απελευθερωμένα. Όλα πήγαν καλά στα πρώτα παιχνίδια μου και μένω σε αυτό. Μακάρι και τα υπόλοιπα να πάνε εξίσου καλά».

Για τον Ατρόμητο με τον νέο προπονητή: «Ο Ατρόμητος έχει έναν καινούριο προπονητή. Αυτά τα παιδιά σίγουρα θα θέλουν να δείξουν το κάτι παραπάνω. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, όμως εμείς θα δώσουμε τα πάντα και θα φύγουμε με τη νίκη. Θα είναι δύσκολο και για εμάς και για τον κύριο Παντελίδη. Εγώ έζησα μόνο 2 μήνες τον κόουτς, για τα υπόλοιπα παιδιά όμως που τον έζησαν περισσότερο θα είναι πιο δύσκολο».

Για την προετοιμασία του Άρη για κάθε παιχνίδι: «Πηγαίνουμε παιχνίδι με το παιχνίδι, βδομάδα με βδομάδα, αναλύουμε τον κάθε αντίπαλο και παίζουμε πάντοτε για την νίκη».