Μπρούνο: «Ελπίζω να πάρω την ευκαιρία μου και να αγωνιστώ με τον Παναιτωλικό»

Ο Βραζιλιάνος παίκτης του Ολυμπιακού, Μπρούνο Φελίπε Σόουζα ντα Σίλβα, δήλωσε πως ελπίζει να πάρει την ευκαιρία του και να αγωνιστεί με τους «ερυθρόλευκους» στο εκτός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου με τον Παναιτωλικό (7/12, 20.00).

Μπρούνο: «Ελπίζω να πάρω την ευκαιρία μου και να αγωνιστώ με τον Παναιτωλικό»

Ο Βραζιλιάνος παίκτης του Ολυμπιακού, Μπρούνο, μίλησε στην κάμερα της Nova για τον αγώνα των «ερυθρόλευκων» στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό το Σάββατο (7/12, 20.00).

Ο Μπρούνο δήλωσε πως ένιωσε πολύ σημαντικός για την ομάδα όταν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Επίσης τόνισε ότι στην προπόνηση τα δίνει όλα και ελπίζει να πάρει την ευκαιρία του στον αγώνα με τους Αγρινιώτες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βραζιλιάνου άσου:

Για τη συμμετοχή στην αποστολή με τον ΠΑΟΚ: «Ένιωσα πολύ σημαντικός για την ομάδα, οτι είμαι έτοιμος να αγωνιστώ και να τη βοηθήσω να κερδίσει. Χρειάστηκε πολλή υπομονή τους τελευταίους 4 μήνες για να καταλάβουν όλοι πως είμαι έτοιμος να μπει σε έναν αγώνα και να βοηθήσω την ομάδα μου».

Για τη συμπεριφορά του στην προπόνηση: «Στην προπόνηση τα δίνω όλα. Κάθε μέρα, κάθε εβδομάδα, κάθε μήνα όλο αυτό το διάστημα τα έδινα όλα στην προπόνηση. Νομίζω πως αυτό το είδε ο προπονητής και κατάλαβε πως είναι έτοιμος για έναν αγώνα και ανυπομονώ».

Για το ματς με τον Παναιτωλικό: «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας το οποίο πρέπει να κερδίσουμε. Για εμένα ελπίζω να πάρω την ευκαιρία και να αγωνιστώ».

Για την υπομονή που χρειάστηκε να δείξει: «Χρειάζεται υπομονή γιατί τα πράγματα δεν μπορούν να γίνουν από τη μία στιγμή στην άλλη. Κανένας παίκτης δεν μπορεί να έρθει σε μια ομάδα και να τα κάνει όλα. Όσο βρίσκομαι εδώ, μαθαίνω και εξελίσσομαι. Θα έρθουν οι ευκαιρίες μέχρι το τέλος, καθώς είναι πολλά τα παιχνίδια και θα μπορέσω να βοηθήσω».