Αστέρας Τρίπολης: Παρουσίασε τον Μίλαν Ράσταβατς! (vid)

Η ομάδα της Τρίπολης παρουσίασε και επίσημα τον νέο της προπονητή, Μίλαν Ράσταβατς.

Αστέρας Τρίπολης: Παρουσίασε τον Μίλαν Ράσταβατς! (vid)

Την θέση του Μπόρχα Χιμένεθ στον πάγκο του Αστέρα Τρίπολης πήρε ο γνώριμος στο ελληνικό πρωτάθλημα, Μίλαν Ράσταβατς τον οποίο ανακοίνωσε επίσημα η ομάδα της Τρίπολης πριν λίγες ώρες.

Ο νυν προπονητής των Αρκάδων και πρώην της Ξάνθης, κατά την παρουσίαση του προέβη και σε σχετικές δηλώσεις υποσχόμενος ότι η ομάδα του θα αρχίσει από εδώ και στο εξής να παίρνει ξανά θετικά αποτελέσματα.

Αναλυτικότερα τα όσα ανέφερε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτή τη συμφωνία. Είναι μια καινούρια πρόκληση για την καριέρα μου και πιστεύω ότι θα έχουμε μία πολύ καλή συνεργασία με την ομάδα.

Ξέρω ακριβώς ποιος είναι ο Αστέρας και γι’ αυτό τον λόγο διάλεξα να έρθω εδώ. Πιστεύω πως αυτή η συνεργασία θα είναι πάρα πολύ πετυχημένη.

Οι στόχοι της ομάδας είναι πρώτα απ’ όλα να βελτιώσουμε τον τρόπο παιχνιδιού. Στη συνέχεια να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα ώστε να βελτιώσουμε όσο το δυνατόν γίνεται την βαθμολογική μας θέση της ομάδας.

Ξέρω πολύ καλά το ελληνικό πρωτάθλημα. Είναι ένα πολύ σίγουρο βήμα για εμένα γιατί έρχομαι σε ένα γνωστό περιβάλλον κι αυτό πιστεύω πως είναι πολύ θετικό».

Το βίντεο της παρουσίασης του Σέρβου τεχνικού: