Ο στόχος του Σουντανί στο Αγρίνιο

Ο Αλγερινός επιθετικός του Ολυμπιακού προορίζεται για το αρχικό σχήμα στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό (7/12, 20.00) και θέλει να κάνει… σεφτέ.

Ο στόχος του Σουντανί στο Αγρίνιο

Ο Ματιέ Βαλμπουενά θα απουσιάσει από το ματς του Αγρινίου με τον Παναιτωλικό (7/12, 20.00) και ο Πέδρο Μαρτίνς προσανατολίζεται να βάλει πίσω από τον φορ τον Χιλάλ Σουντανί. Να πάει δηλαδή να παίξει κάτι σαν 4-4-2, με τον Αλγερινό να κινείται περισσότερο δίπλα στον επιθετικό και να έχει ακόμα έναν παίκτη ο Ολυμπιακός στην αντίπαλη περιοχή.

Ο Αλγερινός λοιπόν θέλει να κερδίσει και ένα προσωπικό «στοίχημα». Να βοηθήσει την ομάδα του μακριά από το Καραϊσκάκη, καθώς έως τώρα έχει πετύχει 5 γκολ μόνο στα εντός έδρας παιχνίδια. Πέτυχε δύο τέρματα με τον ΟΦΗ και από ένα κόντρα σε Ατρόμητο, Λαμία και Βόλο ΝΠΣ.

Αντιθέτως σε Ξάνθη, Νέα Σμύρνη και «Κλ. Βικελίδης» ο Σουντανί δεν κατάφερε να βρει δίχτυα, αλλά το πιο σοβαρό είναι ότι δεν έχει παρουσιάσει την εικόνα που παρουσίασε στα ματς του Φαλήρου.

Στο Αγρίνιο τού δίνεται η ευκαιρία να πάρει μία… ρεβάνς από τον εαυτό του και να κάνει «σεφτέ» στους εκτός έδρας αγώνες του. Ο Πέδρο Μαρτίνς που προσπαθεί να κρατήσει τους παίκτες του στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι και να μην ασχολούνται με την υπόθεση «ΠΑΟΚ – Ξάνθη», περιμένει πολλά από τον Αλγερινό και να αποτελέσει ένα από τα… κλειδιά που θα ανοίξει τις πόρτες στο «πούλμαν» που αναμένεται να παρατάξει ο Μάκης Χάβος στον αγωνιστικό χώρο του Αγρινίου.