Το report των Άγγλων για Μιραλάς

Τι φταίει σύμφωνα με τους Άγγλους και ο Βέλγος επιθετικός δεν απέδωσε τα αναμενόμενα στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό.

Το report των Άγγλων για Μιραλάς

Έχοντας ως σύμμαχο την τεράστια θέληση του παίκτη να έρθει στον Πειραιά, ο Ολυμπιακός κατάφερε τον Ιανουάριο να έρθει σε συμφωνία με την Έβερτον και να πάρει πίσω τον Βέλγο επιθετικό. Επέστρεψε στο ελληνικό πρωτάθλημα με τη μορφή του δανεισμού από την αγγλική ομάδα.

Στο μεγάλο Λιμάνι προσδοκούσαν πως η επιστροφή του Κέβιν θα έδινε το κάτι παραπάνω στην ομάδα και θα την βοηθούσε να κατακτήσει τον τίτλο. Δεν συνέβη τίποτα από τα δύο και ο 30χρονος επιθετικός δεν διανύει και τις πιο ευχάριστες μέρες του στην Ελλάδα.

Η Έβερτον, ωστόσο παρακολουθεί στενά τι κάνει ο Μιραλάς στο ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ το ίδιο ισχύει και με τα Μέσα της Αγγλίας. Μη ξεχνάμε πως της ανήκει ο παίκτης και το καλοκαίρι θα ψάξει την καλύτερη πρόταση για να τον παραχωρήσει. Η κακή του παρουσία στον Ολυμπιακό σαφώς και έχει προβληματίσει τους ανθρώπους της Έβερτον, όμως, έχουν καταλήξει στο τι ακριβώς φταίει για την εικόνα του Βέλγου στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε δημοσίευμα που φιλοξενεί αναλυτικό ρεπορτάζ για τους δανεικούς της Έβερτον ο Μιραλάς έπεσε "θύμα" της πολύ κακής εικόνας του Ολυμπιακού. Οι Άγγλοι θεωρούν πως η κακή εικόνα της ομάδας ήταν αυτό που επηρέασε τον Κέβιν. Επισημαίνουν, βέβαια, ότι έχει ευθύνες και ο ίδιος, αλλά δεν φταίει αποκλειστικά αυτός για την κακή του κατάσταση.

Οι Άγγλοι αναφέρουν στο ίδιο ρεπορτάζ πως παρά την κακή του παρουσία στο ελληνικό πρωτάθλημα ο ποδοσφαιριστής θέλει να μείνει στον Ολυμπιακό και την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Όπως έχουμε γράψει, όμως, είναι κάτι που δεν εξαρτάται αποκλειστικά ούτε από τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, ούτε και από τον Ολυμπιακού που αυτή τη στιγμή, άλλωστε δεν φαίνεται διατεθειμένος να μπει σε συζητήσεις με τα ποσά που βάζει στο τραπέζι η Έβερτον.