Το «σίριαλ» προπονητή καλά κρατεί στην ΑΕΚ...

Ενώ η αναζήτηση του αντικαταστάτη του Νίκου Κωστένογλου συνεχίζεται με στόχο να είναι στον πάγκο στο Σαββατιάτικο ματς της ΑΕΚ με τον Πανιώνιο Τσιγκρίνσκι και Βέρντε επανήλθαν στη διάθεση του Καβαλιώτη τεχνικού

Το «σίριαλ» προπονητή καλά κρατεί στην ΑΕΚ...

Το «σαφάρι» για την ανεύρευση νέου τεχνικού, που θα διαδεχθεί τον Νίκο Κωστένογλου, συνεχίζεται από τον Ίλια Ίβιτς, που προσπαθεί να υλοποιήσει τον στόχο του να είναι ο νέος προπονητής στον πάγκο της ΑΕΚ στο Σαββατιάτικο ματς με τον Πανιώνιο κι οι επαφές συνεχίζονται πυρετώδεις.

Ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής γνωρίζει ότι τον πιέζει ο χρόνος ωστόσο, θέλει να εξαντλήσει τα χρονικά περιθώρια, ώστε να καταλήξει στην καλύτερη επιλογή και να ελαχιστοποιήσει τα περιθώρια νέου λάθους.

Άλλωστε έχουν μαζευτεί κάμποσες αστοχίες στο θέμα προπονητή μετά την αποχώρηση του Μανόλο Χιμένεθ. Με πρώτη, φυσικά, του Μιγκέλ Καρντόσο, η οποία «ναρκοθέτησε» την τρέχουσα σεζόν.

Πληροφορίες τον θέλουν να «χτυπά» στις αγαπημένες του «αγορές» πλην της πατρίδας του στοχεύοντας σε Ιταλό ή Ισπανό τεχνικό, ενώ το όνομα του Μάρκο Νίκολιτς (πρώην της Βίντι) έχει υποχωρήσει σε δεύτερο πλάνο.

Όπως και του Βέλικο Παούνοβιτς. Εξάλλου στο προσκήνιο ήρθε κι εκείνο του (άνεργου ενάμιση χρόνο) Μίροσλαβ Τζούκιτς.

Τα ευχάριστα για την ΑΕΚ έρχονται από το «μέτωπο» των προπονήσεων, αφού τόσο ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, όσο κι ο Ντανιέλε Βέρντε, επέστρεψαν στις προπονήσεις, Αμφότεροι προπονήθηκαν χωρίς κανένα πρόβλημα, ενώ εκτός παρέμεινε ο μακροχρόνια τραυματίας Βίκτωρ Κλωναρίδης, που συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα.

Η προπόνηση της Τετάρτης είναι προγραμματισμένη για τις 11:00 το πρωί.