Ο Μαρινάκης ζήτησε από τον Χούμπελ παρέμβαση των UEFA-FIFA για τη διαιτησία στην Ελλάδα

Ο Ολυμπιακός επανέφερε το θέμα της διαιτησίας στον επικεφαλής της επιτροπής παρακολούθησης Χέρμπερτ Χούμπελ μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ και περιμένει την άμεση επέμβαση της Ευρωπαϊκής και Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου για τα διαιτητικά θέματα στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Μαρινάκης ζήτησε από τον Χούμπελ παρέμβαση των UEFA-FIFA για τη διαιτησία στην Ελλάδα

Η απόδοση του Ισπανού Σάντσεθ Μαρτίνεθ στο κυριακάτικο ματς με τον ΠΑΟΚ ήρθε να προστεθεί σε μια σειρά διαιτησιών που αφήνουν παραπονούμενο τον Ολυμπιακό, κάτι που εξέφρασε με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο ο διοικητικός επικεφαλής της ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης, μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Παράπονα Μαρινάκη στον Χούμπελ για τη διαιτησία

Ο ηγέτης του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού εκμεταλλεύθηκε το γεγονός ότι το «παρών» στο «Γ. Καραϊσκάκης» έδωσε προχθές ο επικεφαλής της επιτροπής παρακολούθησης της FIFA στην ΕΠΟ, Χέρμπερτ Χούμπελ, με τον οποίο είχε συνομιλία μετά το τελευταίο σφύριγμα.

Εκεί, ο Μαρινάκης εξέφρασε έντονα παράπονα για τη διαιτησία, τόνισε ότι το φαινόμενο είναι επαναλαμβανόμενο και ζήτησε για άλλη μια φορά την άμεση παρέμβαση της UEFA και FIFA. Φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ολυμπιακός θέτει τέτοιο ζήτημα στους ποδοσφαιρικούς φορείς και πλέον περιμένει να επέμβουν άμεσα στο θέμα η Ευρωπαϊκή και Παγκόσμια Ομοσπονδία.

Μάλιστα, στον Ολυμπιακό περιμένουν ότι ίσως υπάρξουν περαιτέρω εξελίξεις την επόμενη εβδομάδα, καθώς τότε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης θα βρεθεί στη Γενεύη, προκειμένου να συναντηθεί με αξιωματούχους της FIFA και UEFA. Να σημειώσουμε, δε, πώς αναβλήθηκε η συνεδρίαση της επιτροπής καθοδήγησης για τη βία στην οποία θα συμμετείχαν μεταξύ άλλων και οι Αυγενάκης, Χούμπελ, Γραμμένος και Λυσάνδρου.