Ο Ολυμπιακός πρέπει να σταματήσει τα «δώρα»

Μια ακόμα κακή εκτίμηση στοίχισε στον Ολυμπιακό τη νίκη σε σημαντικό αγώνα. Μέχρι πότε οι «ερυθρόλευκοι» θα κάνουν δώρα στους αντιπάλους τους;

Ο Ολυμπιακός πρέπει να σταματήσει τα «δώρα»

Αγώνας τίτλου ήταν ο χθεσινός στο γήπεδο «Καραϊσκάκη» ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ. Οι ποδοσφαιριστές του Πέδρο Μαρτίνς όμως ενώ σπατάλησαν ένα ημίχρονο μέχρι να ανεβάσουν στροφές και να είναι αυτοί που πρέπει, είδαν και τον ΠΑΟΚ να σκοράρει από μια κακή εκτίμηση του Σα.

Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που η άμυνα του Ολυμπιακού δέχεται γκολ που δεν θα έπρεπε να έχει μπει. Αντίθετα, τα λάθη παραείναι πολλά για μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό και έχει στόχους.

Τα βλέπουμε σε πολλούς σημαντικούς αγώνες και δυστυχώς έχουν στοιχίσει πολλούς βαθμούς. Αρκεί να σκεφτεί κανείς ότι ο Ολυμπιακός φέτος δε νίκησε την Τότεναμ σε δύο αγώνες εξαιτίας ενός πέναλτι κι ενός «τσαφ»...

Πρέπει να δουλέψουν στον τομέα της συγκέντρωσης οι ποδοσφαιριστές του Μαρτίνς, αφού είναι κρίμα εξαιτίας μιας μικρής χαλαρότητας σε κάποιες στιγμές των αγώνων του να μένει πίσω η ομάδα στους στόχους της.

Ο Ολυμπιακός έχει αποδείξει φέτος ότι μπορεί να παίξει καλό ποδόσφαιρο. Θα πρέπει όμως να το συνδυάσει και με θετικά αποτελέσματα προκειμένου στο τέλος της χρονιάς ο απολογισμός να έχει θετικό πρόσημο.

Φυσικά και το αποτέλεσμα δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα αφού ο Ολυμπιακός στο δεύτερο ημίχρονο ήταν καλύτερος και πίεσε τον ΠΑΟΚ, που στο δικό του καλό διάστημα δεν μπορεί να ισχυριστεί κάποιος ότι απείλησε την ομάδα του Πειραιά.

Όμως σίγουρα είναι πρόβλημα το γεγονός ότι σε ένα ακόμα ματς που ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος του αντιπάλου του δεν έφυγε με τη νίκη. Εκεί θα πρέπει να εστιάσουν ο Μαρτίνς και οι παίκτες του. Μόλις κοπούν τα δώρα, όλα θα είναι καλύτερα στο λιμάνι του Πειραιά...