Η κριτική των παικτών: Η ελληνική ψυχή!

Οι Έλληνες του Ολυμπιακού ξεχώρισαν στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ για τη δωδέκατη αγωνιστική της Super League 1. 

Η κριτική των παικτών: Η ελληνική ψυχή!

ΣΑ: Δεν ξεκίνησε καλά ο Πορτογάλος, καθώς από ένα γύρισμα του Ελαμπντελαουί στο 9’ και έχασε την μπάλα χωρίς πίεση. Στο γκολ του ΠΑΟΚ αιφνιδιάστηκε και δεν φέρει τόσο μεγάλη ευθύνη.

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 1-1: Δεν έφτανε το δεύτερο ημίχρονο

ΕΛΑΜΠΝΤΕΛΑΟΥΙ: Ανέβασε αισθητά στο δεύτερο μέρος την απόδοσή του και είναι να απορεί κανείς για ποιο λόγο περίμενε ένα 45λεπτο για να μπει στο ματς. Ο Νορβηγός μπακ θα μπορούσε να έχει μία ασίστ, αλλά ο Σουντανί στην κεφαλιά – ψαράκι δεν του έκανε το χατίρι.

ΣΕΜΕΔΟ: Ο Πορτογάλος στόπερ ήταν «μέσα» στη φάση του γκολ του ΠΑΟΚ, αλλά σε γενικές γραμμές δεν αντιμετώπισε προβλήματα με τον Σφιντέρσκι, αν εξαιρεθούν μια-δυο περιπτώσεις που τελικά δεν έγινε απειλητικός ο «Δικέφαλος».

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Από τους κορυφαίους του ματς. Όσες φορές βρέθηκε απέναντι με τον Σφιντέρσκι ή προς το τέλος με τον Άκπομ, κέρδισε σχεδόν όλες τις μονομαχίες. Συν τοις άλλοις έβγαλε και την ψυχή που επιβαλλόταν για τέτοια ντέρμπι.

ΤΣΙΜΙΚΑΣ: Ο μοναδικός που διακρίθηκε στο κακό πρώτο ημίχρονο του Ολυμπιακού. Στο δεύτερο 45λεπτο ανέβασε κι άλλο την απόδοσή του, ενώ ήταν καθοριστικό το κόψιμό του στο 84’ όταν έφευγε ο Άκπομ στην κόντρα μαζί με άλλους τρεις παίκτες του ΠΑΟΚ.

ΓΚΙΓΙΕΡΜΕ: Του πήρε 45 λεπτά να πάρει μπρος. Χωρίς να εντυπωσιάσει με την εμφάνισή του, τουλάχιστον στο δεύτερο μέρος ήταν από τους παίκτες που έπαιξαν σημαντικό ρόλο τουλάχιστον ως προς το να «χαλάσει» το πάσινγκ γκέιμ του «Δικεφάλου».

ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ: Μπήκε καλά στο πρώτο 20λεπτο, έβγαλε κάποιες κάθετες πάσες, αλλά στη συνέχεια δεν είχε την ανάλογη απόδοση. Έχει κάνει σίγουρα πολύ καλύτερα παιχνίδια.

ΠΟΝΤΕΝΣΕ: Δεν ήξερε τι έκανε ο Πορτογάλος στο πρώτο μέρος, ήταν φλύαρος, έχασε αρκετές «μάχες», ενώ στο δεύτερο ημίχρονο ήταν πιο απειλητικός, κερδίζοντας μάλιστα και το πέναλτι από το οποίο προήλθε η ισοφάριση. Θα μπορούσε να του δοθεί και άλλο ένα, αλλά ο Ισπανός ρέφερι έδειξε «παίζετε».

ΜΑΣΟΥΡΑΣ: Δεν ήταν σε καλή βραδιά ο διεθνής εξτρέμ, ο οποίος αντικαταστάθηκε λίγο πριν από την εκπνοή του ημιχρόνου, έτσι ώστε να αλλάξει την κατάσταση ο Πέδρο Μαρτίνς.

ΒΑΛΜΠΟΥΕΝΑ: Δεν του βγήκαν πολλά πράγματα του Γάλλου άσου, ασχέτως αν ήταν εκείνος που ισοφάρισε από την άσπρη βούλα. Η αλήθεια είναι δεν έδειξε ότι βρίσκεται στο 100%. Πάντως, μόνο και μόνο η παρουσία του προκαλούσε τρόμο στους αντιπάλους του.

ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ: Λίγα πράγματα ο Μαροκινός, ο οποίος μετά το εκπληκτικό παιχνίδι στο Λονδίνο, δεν ήταν το ίδιο καλός. Ο Αφρικανός φορ δεν τροφοδοτήθηκε όσο έπρεπε, ωστόσο, όπως και να ‘χει, η σημερινή του εικόνα απείχε αρκετά από αυτά που μας είχε συνηθίσει.

ΣΟΥΝΤΑΝΙ: Μπήκε στο 40’ αντί του Μασούρα και έδωσε έναν άλλο τόνο στο επιθετικό κομμάτι του Ολυμπιακού. Έχασε όμως τεράστια ευκαιρία με εκείνη την κεφαλιά μετά από την κεφαλιά – ασίστ του Ελαμπντελαουί να χαρίσει το τρίποντο στον Ολυμπιακό.

ΚΑΜΑΡΑ: Ο Αφρικανός μπήκε για να δώσει φρεσκάδα στα χαφ και αφού του πήρε ένα 10λεπτο για να καταλάβει πού βρίσκεται, στη συνέχεια είχε συμμετοχή στον βαθμό που μπορούσε φυσικά στο οργανωτικό κομμάτι.

ΓΚΕΡΕΡΟ: Ο Ισπανός φορ μπήκε για να «φορτώσει» κι άλλο την αντίπαλη περιοχή και γύρω από αυτήν. Είχε δύο καλά σουτ, αλλά δεν στάθηκε τυχερός.