Ξάνθη - Ατρόμητος 1-0: Τη «λύτρωσε» ο Εντουάρντο (Highlights)

Με γκολ του Εντουάρντο στο 59' η Ξάνθη επιβλήθηκε του Ατρόμητου με 1-0 και επέστρεψε στις νίκες έπειτα από πολύ καιρό «ξηρασίας» και πιο συγκεκριμένα από τις 5 Οκτωβρίου όταν είχαν κερδίσει τον Παναθηναϊκό. 

Ξάνθη - Ατρόμητος 1-0: Τη «λύτρωσε» ο Εντουάρντο (Highlights)

Η Ξάνθη ήταν η νικήτρια του αγώνα κόντρα στον Ατρόμητο, αφού η ομάδα της Θράκης επιβλήθηκε με σκορ 1-0 χάρη σε γκολ του Εντουάρντο στο 59ο λεπτό από το σημείο του πέναλτι.

Η 6η νίκη της ακριτικής ομάδας ήρθε με κόπο και ήταν ιδανική για την επανεκκίνηση της Θρακικής ομάδας που μετά από δυο μήνες πήρε ένα πολύ σημαντικό τρίποντο.

Το ματς στο πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά υποτονικό με τους δύο αντιπάλους να μην ανοίγονται και να περιμένουν ο ένας τον άλλον.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός ανέβηκε με τους γηπεδούχους να είναι η ομάδα που σημείωσε το γκολ και επέστρεψε στις νίκες από τη δίμηνη «ξηρασία» της.

Η μικρογραφία του αγώνα

Ξάνθη - Ατρόμητος 1-0

Γήπεδο Πηγαδίων

Ξάνθη (4-2-3-1): Άμποντ , -Στάρτζεον , Φασίδης , Κοβάτσεβιτς, Τζουρίτσκοβιτς,- Μαλεζάς, Τεσέιρα, - Ρενέλα, Καρασαλίδης, Τερκι,- Σόσα

Ατρόμητος (4-2-3-1): Μέγερι - Γκάλο, Ρισβάνης, Γούτας, Ταλόχα - Μπαένα, Χαρίσης - Μανούσος, Ανδρούτσος, Ενσικουλού - Βέλλιος