Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ: Ένταση κατά την άφιξη του ΠΑΟΚ

Ένταση προκλήθηκε κατά την άφιξη της αποστολής του ΠΑΟΚ μεταξύ ανδρών ασφαλείας, συνοδών του ΠΑΟΚ και της αστυνομίας.

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ: Ένταση κατά την άφιξη του ΠΑΟΚ

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις είχαν παραταχθεί στο "Γ. Καραϊσκάκης" αρκετές ώρες πριν την έναρξη του αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ. Η αστυνομία είχε επιστρατεύσει και drone προκειμένου να ελέγχει καλύτερα την κατάσταση.

Παρόλα αυτά κατά την άφιξη της αποστολής του ΠΑΟΚ προκλήθηκε ένταση με τον Μάκη Γκαγκάτση. Συγκεκριμένα τη στιγμή που οι ποδοσφαιριστές της ομάδας της Θεσσαλονίκης κατευθύνονταν προς τα αποδυτήρια δυνάμεις της αστυνομίας βρίσκονταν στο χώρο, αλλά και άνδρες ασφαλείας.

Σε εκείνο το σημείο ο Μάκης Γκαγκάτσης κάτι είπε και πυροδότησε ένταση μεταξύ των ανδρών ασφαλείας που βρίσκονταν στον χώρο, συνοδών του ΠΑΟΚ και την αστυνομία, η οποία διήρκησε μερικά λεπτά, ενώ οι ποδοσφαιριστές της ομάδας της Θεσσαλονίκης μπήκαν στα αποδυτήρια.

Ο ΠΑΟΚ πήρε επίσημη θέση για το περιστατικό αναφέροντας: «Οι ποδοσφαιριστές είναι όλοι καλά, βρίσκονται ήδη στα αποδυτήρια, έστω και με καθυστέρηση. Παρά το ότι στο πρωινό meeting ασφαλείας είχε συμφωνηθεί η ομάδα να περάσει με το λεωφορείο μέχρι την είσοδο των αποδυτηρίων όπως γίνεται κάθε φορά, η αστυνομία δεν φρόντισε ώστε η αποστολή να περάσει την πόρτα του γηπέδου, η οποία παρέμεινε κλειστή, παρά το αντιθέτως συμφωνημένο. Φίλαθλοι του Ολυμπιακού προπηλάκισαν τον κ. Γκαγκάτση, ενώ υπήρξε επεισόδιο ανάμεσα στα ΜΑΤ και οπαδούς του Ολυμπιακού, που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο θεωρητικά αποκλεισμένο χώρο, από τον οποίο πέρασε η αποστολή».