Ήρθε και ο γυμναστής του Μαρτίνς

Ο Αντόνιο Ενρίκες που είναι ο γυμναστής του επιτελείου του Πέδρο Μαρτίνς βρίσκεται στην Ελλάδα από τη Δευτέρα και έχουν αναλάβει δράση.

Ήρθε και ο γυμναστής του Μαρτίνς

Στην Ελλάδα βρίσκεται από τη Δευτέρα και ένα από τα μέλη του τεχνικού επιτελείο του Πέδρο Μαρτίνς. Πρόκειται για τον Αντόνιο Ενρίκες, ο οποίος ήρθε στη χώρα μας και αναλαμβάνει και αυτός με τη σειρά του δράση.

Ο Πορτογάλος είναι ο γυμναστής που έχει μαζί του ο 47χρονος προπονητής και αυτός που θα αναλάβει την εκγύμναση των ποδοσφαιριστών. Δουλεύει πάντα με τον Πέδρο Μαρτίνς και ήταν τόσο στη Ρίο Άβε όσο και στη Βιτόρια Γκιμαράες και τη Μαρίτιμο.

Ο Ενρίκε ήρθε στην Ελλάδα και πλέον είναι ξεκάθαρο πως αρχίζει η δουλειά για το νέο τεχνικό επιτελείο των "ερυθρόλευκων". Πλέον το νέο τιμ ετοιμάζει και το πρόγραμμα που θα ακολουθήσει η ομάδα του Πειραιά στην προετοιμασία, καθώς και τις ημερομηνίες που θα γίνει αυτή.

Ο νέος γυμναστής θα κάνει και αυτός τις επαφές του με τους γυμναστές που ήδη υπάρχουν στον Ολυμπιακό και τα υπόλοιπα μέλη του τεχνικού επιτελείου των "ερυθρόλευκων". Είναι ξεκάθαρο πως πλέον ο Πέδρο Μαρτίνς έχει αναλάβει για τα καλά τις τύχες του συλλόγου.