Ολυμπιακός Κ19 - ΠΑΟΚ Κ19 0-0: «Κόλλησαν» στο μηδέν

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε ο αγώνας της Κ19 του Ολυμπιακού με την αντίστοιχη του ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της δωδέκατης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. 

Ολυμπιακός Κ19 - ΠΑΟΚ Κ19 0-0: «Κόλλησαν» στο μηδέν

Στο 0-0 έμειναν οι Νέοι του Ολυμπιακού με την Κ19 του ΠΑΟΚ στις Αθλητικές Εγκαταστάσεις του Ρέντη. Οι «ερυθρόλευκοι» ήθελαν τη νίκη για να ανέβουν στον βαθμολογικό πίνακα εν αντιθέσει με τους «ασπρόμαυρους» που βρίσκονται στην κορυφή πέντε πόντους μπροστά από τον δεύτερο Παναθηναϊκό.

Οι δύο ομάδες ήταν αρκετά προσηλωμένες στα αμυντικά τους καθήκοντα με αποτέλεσμα να μην απειλούν ουσιαστικά τις δύο αντίπαλες εστίες.

Στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι και είχαν την πρώτη καλή ευκαιρία στο 22' με τον Τζόλη. Από την πλευρά τους οι γηπεδούχοι απάντησαν στο 35' με τον Νικόλη.

Στη συνέχεια το σκηνικό δεν άλλαξε με τους Πειραιώτες να ανεβάζουν την απόδοση τους στο δεύτερο ημίχρονο αλλά να μην απειλούν την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία που συνεχίζει αήττητη στο πρωτάθλημα.

Ολυμπιακός (Νικοπολίδης): Τζολάκης, Φρέρης, Γκοτζαμανίδης, Μάρκοβιτς, Μαρτίνης, Νικόλης, Μπέλιτς, Μαρίνος (Αρσενίδης 76'), Φέκκας, Σουρλής (Λιάτσος 83'), Βοΐλης (Μπουλάρι 86').

ΠΑΟΚ (Γκαρσία): Ταλιχμανίδης, Καλουτσικίδης (Τσοπούρογλου 90'), Τάχατος, Παναγιώτου, Μιχαηλίδης, Τσιγγάρας, Σαλαμούρας, Γιαξής, Τζόλης (Γρόσδης 90'), Πανίδης (Πουρναράς 68'), Κούτσιας (Γκορτεζιάνι 84').