Πανιώνιος - Παναιτωλικός 3-0: Τον έβαλε από κάτω

Στο ντέρμπι των ουραγών ο Πανιώνιος νίκησε 3-0 τον Παναιτωλικό και τον έβαλε από κάτω στη βαθμολογία

Πανιώνιος - Παναιτωλικός 3-0: Τον έβαλε από κάτω

Ο Πανιώνιος νίκησε 3-0 τον Παναιτωλικό στη Νέα Σμύρνη και τον προσπέρασε στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα. Αραμπούλι, Άρσε, Εμμανουηλίδης τα γκολ.

Ο Πανιώνιος μετά το πρώτο δεκάλεπτο, πάτησε καλύτερα εκμεταλλεύτηκε τα προβλήματα στην άμυνα του Παναιτωλικού και με τον Αραμπούλι να κάνει σπουδαίο ματς πήρε το προβάδισμα.

Ο Αραμπούλι είχε ένα δοκάρι (11’) και ένα γκολ (16’) με τους Μαρσιάλ, Γιοβάνοβιτς να μην μπορούν να τον σταματήσουν.

Οι γηπεδούχοι πήγαν το ματς εκεί που ήθελαν και θα μπορούσαν και το 2-0 αλλά ο Μαρσιάλ πρόλαβε τον Αραμπούλι στο 38ο λεπτό.

Στην επανάληψη ο Μάκης Χάβος πέρασε τον Ντάλσιο πίσω από τον Ντίας και ο Λιάβας πήγε στη θέση του Φυτόπουλου. Ο Παναιτωλικός έχασε με σοβαρό τραυματισμό τον τερματοφύλακα Κνετ στο 70’.

Ο Πανιώνιος χτύπησε ξανά στο 80’ με τον Άρσε. Ο Μεξικανός κατέβασε, σούταρε, η μπάλα βρήκε και στον Γιοβάνοβιτς και κατέληξε στα δίχτυα του Γιαννακόπουλου (2-0).

Στις καθυστερήσεις, ο Εμμανουλίδης μετά την εξαιρετική προσπάθεια του Κόρμπου, έβαλε το κερασάκι στην τούρτα για το 3-0!

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο Ν. Σμύρνης

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 3-0

Σκόρερ: 16΄ Αραμπούλι, 80΄ 'Αρτσε, 93΄ Εμμανουηλίδης

Διαιτητής: Σκουλάς (Θεσσαλίας)

Κάρτες: Μασούρας, Ταχάρ, Αριγίμπι, Σανιά, Τσιγγάρας, Λιάβας

Συνθέσεις

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Παπαβασιλείου): Μαλέρμπ - Παπαγεωργίου, Ευαγγέλου, Σταυρόπουλος, Λυμπεράκης - Κόρμπος, Οικονομίδης – Μασούρας (87’ Ρέντζας), Άρσε (89’ Τσιλούλης), Παπανικολάου (82’ Εμμανουηλίδης) – Αραμπούλι

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Χάβος): Κνετ 6 (70’ λ. τρ. Γιαννακόπουλος) - Σανιά, Γιοβάνοβιτς, Μαρσιάλ, Λουσέρο - Ταχάρ, Λιάβας, Τσιγγάρας (60’ Μπαΐροβιτς) – Φυτόπουλος 5 (46’ Ντάλσιο), Αριγίμπι, Ντίας