Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ: Σε ειδική αποστολή ο Τσιμίκας

Οι οδηγίες του Πέδρο Μαρτίνς στον Έλληνα μπακ και ο ρόλος του στην ανάπτυξη του Ολυμπιακού στο ματς με τον ΠΑΟΚ.

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ: Σε ειδική αποστολή ο Τσιμίκας

Είναι από τους πιο φορμαρισμένους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού και την Κυριακή το βράδυ τον περιμένει αρκετή δουλειά. Ο λόγος για τον Κώστα Τσιμίκα, ο οποίος θα κληθεί σε ακόμα ένα παιχνίδι να αντιμετωπίσει δυνατούς αντιπάλους.

Στα μέχρι τώρα παιχνίδια της σεζόν έχει βρει απέναντι του πολύ δυνατούς αντιπάλους, κυρίως στο Champions League. Σε όλες τις περιπτώσεις τα έχει πάει περίφημα, ενώ ακόμα και στο Λονδίνο ανάγκασε τον Ζοσέ Μουρίνιο να προχωρήσει σε αλλαγή προκειμένου να τον περιορίσει μετά το 2-2.

Ο Τσιμίκας είναι ένα από τα «κλειδιά» του Ολυμπιακού για να φτάσει στη νίκη στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Ο Έλληνας μπακ και ανασταλτικά θα έχει αρκετή δουλειά, αφού από την πλευρά του θα βγαίνει είτε ο Λημνιός, είτε ο Βιεϊρίνια. Ο Μαρτίνς έχει δώσει συγκεκριμένες οδηγίες στον ποδοσφαιριστή του για το παιχνίδι της Κυριακής.

Του έχει ζητήσει να έχει γρήγορες επιστροφές, ενώ από την άλλη θέλει με την επιθετική του συμπεριφορά να κρατάει όσο το δυνατόν πιο πίσω τον Μάτος και τον Λημνιό. Ο Τσιμίκας είναι από τους πιο δημιουργικούς μπακ που έχει στη διάθεση του ο Πέδρο Μαρτίνς και ο ρόλος του αναμένεται κομβικός στο ματς με τους Θεσσαλονικείς.