Ο Ολυμπιακός για προπονητολογία: «Ευφάνταστα σενάρια»

Τι λένε στην πλατεία Αλεξάνδρας για τη φημολογία που αναπτύχθηκε πως ο Ολυμπιακός έκανε πρόταση στον προπονητή της Σλάβιας Πράγας.

Ο Ολυμπιακός για προπονητολογία: «Ευφάνταστα σενάρια»

Για το μεγάλο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ετοιμάζεται ο Ολυμπιακός και ο Πέδρο Μαρτίνς με τους συνεργάτες του έχει στραμμένη την προσοχή του στην κυριακάτικη αναμέτρηση. Μία ημέρα πριν το ραντεβού με τους Θεσσαλονικείς και ξαφνικά αναπτύχθηκε προπονητολογία από την Τσεχία.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει δημοσίευμα, το οποίο αναπαράχθηκε και στην Ελλάδα ο Ολυμπιακός φέρεται να προσέγγισε τον προπονητή της Σλάβια Πράγας, Γίντριχ Τρπισόφσκι. Ο ίδιος σε δηλώσεις του έχει μιλήσει για το ενδιαφέρον που έδειξαν γι’ αυτόν ομάδες από την Ελλάδα και την Αγγλία, αλλά χωρίς να κατονομάζει τον Ολυμπιακό.

Από την πλατεία Αλεξάνδρας έλεγαν σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα: «Τι άλλο ευφάνταστο θα σκεφτούν να κατασκευάσουν. Πρώτα ήταν το ντόπινγκ τώρα είναι η ιστορία με την πρόταση στον προπονητή της Σλάβια Πράγας. Όλα αυτά λίγες ώρες πριν το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ», ανέφεραν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού.

Οι Πειραιώτες διαψεύδουν κατηγορηματικά τα σενάρια που αναπτύχθηκαν και μάλιστα τα θεωρούν και ύποπτα όταν αυτά βλέπουν το φως της δημοσιότητας μερικές ώρες πριν το ματς με τους Θεσσαλονικείς στο «Γ. Καραϊσκάκης».