Super League 1: Τα βλέμματα στο Ηράκλειο, ντέρμπι παραμονής στη Νέα Σμύρνη

Ο Πανιώνιος φιλοξενεί τον Παναιτωλικό, η ΑΕΛ τον Βόλο και ο ΟΦΗ την ΑΕΚ στην πρώτη ημέρα (30/11) της 12ης αγωνιστικής της Super League 1.

Super League 1: Τα βλέμματα στο Ηράκλειο, ντέρμπι παραμονής στη Νέα Σμύρνη

Με τρεις αναμετρήσεις ανοίγει η αυλαία της 12ης αγωνιστικής της Super League 1 το Σάββατο 30/11.

Στις 17:15 η ΑΕΛ φιλοξενεί τον νεοφώτιστο Βόλο την AEL FC Arena. Η Λάρισα μετά τις ήττες κόντρα σε Λαμία και ΠΑΟK επιθυμεί να επιστρέψει στις νίκες και στη ζώνη των playoffs. Ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν υπολογίζει τους Μιχαήλ και Σεσέροβιτς, ενώ στη διάθεσή του βρίσκονται κανονικά οι Ουάρντα και Κάτσε. Χωρίς προβλήματα η ομάδα της Μαγνησίας που θέλει να διατηρήσει το αήττητό της για τρίτο σερί ματς.

Την ίδια ώρα στη Νέα Σμύρνη διεξάγεται ντέρμπι παραμονής ανάμεσα σε Πανιώνιο και Παναιτωλικό. Οι δύο ομάδες βρίσκονται στις δύο τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, με τους κυανέρυθρους να έχουν σβήσει την ποινή του -6 και να έχουν συγκεντρώσει 3 βαθμούς και τους Αγρινιώτες 4. Ο Νίκι Παπαβασιλείου υπολογίζει κανονικά τους Μιλόγεβιτς και Κόρμπο, οι οποίο επέστρεψαν και συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή, ενώ και ο Μάκης Χάβος θα έχει κανονικά στη διάθεσή του τους Μιμίτο, Μαρσιάλ και Σιένστεντ.

Στο τελευταία και πιο σημαντικό ματς της ημέρας, ο ΟΦΗ υποδέχεται την ΑΕΚ στο Ηράκλειο (19:30). Οι γηπεδούχοι θέλουν ένα θετικό αποτέλεσμα για να παραμείνουν ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα και να επιστρέψουν στις επιτυχίες. Για την Ένωση τα περιθώρια στενεύουν επικίνδυνα, αφού δεν έχει ήδη χάσει αρκετό έδαφος από την κορυφή της βαθμολογίας, σε μια περίοδο με πολλά αρνητικά αποτελέσματα και αναζήτησης προπονητή. Χωρίς Μεγιάδο και Δεληγιαννίδη θα παραταχθεί ο ΟΦΗ, χωρίς Βέρντε και Τσιγκρίνσκι ταξίδεψε η ΑΕΚ.

Το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής της Super League 1:

Σάββατο 30/11
17:15 ΑΕΛ - Βόλος
17:15 Πανιώνιος - Παναιτωλικός
19:30 ΟΦΗ - ΑΕΚ

Κυριακή 1/12
15:00 Παναθηναϊκός - Αστέρας Τρίπολης
17:15 Άρης - Λαμία
17:15 Ξάνθη - Ατρόμητος
19:30 Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ