Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Βγάζει σιγουριά ο Μαρτίνς!

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού θεωρεί δεδομένο ότι οι παίκτες του θα βγάλουν αντίδραση στο ματς κορυφής με τον «Δικέφαλο του βορρά» και πώς θα είναι εκείνοι που θα κυριαρχήσουν στην κυριακάτικη αναμέτρηση του Καραϊσκάκη (1/12, 19.30).

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Βγάζει σιγουριά ο Μαρτίνς!

Ο Πέδρο Μαρτίνς είχε προαναγγείλει παραμονή του ματς στο Λονδίνο με την Τότεναμ, ότι θα βλέπαμε έναν Ολυμπιακό αποφασισμένο για να πάρει αποτέλεσμα! Στο πρώτο 45λεπτο το είδαμε και με το… παραπάνω, ασχέτως αν ο Γιασίν Μεριά έβαλε τους Άγγλους από το πουθενά στο παιχνίδι. Ακόμα και μετά το σοκ του 2-2, οι «ερυθρόλευκοι» από το δεύτερο γκολ της Τότεναμ μέχρι και το τρίτο τέρμα των «Σπερς» δεν είχαν ρόλο κομπάρσου σε εκείνο το διάστημα.

Τώρα ενόψει ΠΑΟΚ ο Μαρτίνς βγάζει την ίδια σιγουριά. Ότι η ομάδα του θα αντιδράσει όπως πρέπει μετά το 4-2 από την Τότεναμ και το 1-1 με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Είναι πεπεισμένος με όσα βλέπει στις προπονήσεις του Ρέντη, ότι κόντρα στον «Δικέφαλο του βορρά» ο Ολυμπιακός θα εμφανίσει ένα πρόσωπο που θα αρέσει στον κόσμο του.

Το αποτέλεσμα είναι μία εντελώς διαφορετική κουβέντα. Πέρσι ο Ολυμπιακός «πυροβολούσε» τον ΠΑΟΚ, αλλά τα πυρά του αποδείχθηκαν… άσφαιρα. Οι Θεσσαλονικείς από ένα διπλό λάθος των Γιαννιώτη και Βούκοβιτς κατάφεραν να πάρουν το τρίποντο σε ένα ματς, όπου μέχρι και ο Λουτσέσκου είχε παραδεχτεί ότι η ομάδα του υπέφερε.

Σε ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι υπάρχουν ένα σωρό παράγοντες που μπορούν να διαμορφώσουν το αποτέλεσμα. Εκείνο που «καίει» τον κόσμο του Ολυμπιακού πριν από τη σέντρα είναι να πληροφορηθούν για το κλίμα που επικρατεί στις προπονήσεις του Ρέντη και τη νοοτροπία με την οποία θα μπουν οι παίκτες. Πηγάζει μία σιγουριά από πλευράς Μαρτίνς ότι οι ποδοσφαιριστές του θα μπουν με το «μαχαίρι στα δόντια» για να δώσουν τις «απαντήσεις» τους εντός των τεσσάρων γραμμών και όχι με δηλώσεις και «παχιά» λόγια.

Μένει λοιπόν όλα αυτά να φανούν στο γήπεδο… Εκεί είναι ο «καθρέφτης» όλων, τόσο του προπονητή, αλλά κυρίως των ποδοσφαιριστών.